Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol Misie z okienka
433 Tactiek czuszka 1,5att
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten excellent
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Végváry met een snelle inworp. Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik passt de bal in één keer door. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu draait met de bal, schiet en ... Dziuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ricardo met een sublieme pass. Végváry rent richting de bal. Végváry geeft een hoge lob. Daar is Cearense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cearense draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dziuba trapt de bal weg van het doel. Calderon kopt de bal weg. Zahiu probeert de bal aan de voet te houden. Copik is nu in balbezit. Copik probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Copik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry speelt de bal door. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dziuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Petrie onderschept slim de pass. Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal in één keer door. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Whenham rent richting de bal. Whenham speelt de bal door. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense haalt uit met een fantastische trap. Dziuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Misie z okienka 0:1

44e minuut.
Végváry rent richting de bal. Végváry met een sublieme pass. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. Dziuba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - Misie z okienka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 69%, Misie z okienka 31%.
FC siarkopol - Misie z okienka 0:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alogdellis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Végváry met de inworp. Copik rent richting de bal. Copik geeft een lange en hoge pass. Cearense rent richting de bal. Cearense draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Tấn Tài komt het veld opgelopen. Vidal komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mattia komt het veld opgelopen.

65e minuut.
León is nu in balbezit. del Horno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! León raakt geblesseerd tijdens het duel. del Horno geeft een hoge lob. Kasiarz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Souto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zahiu passt de bal zonder na te denken. Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik passt de bal zonder na te denken. Zahiu rent richting de bal. Zahiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Calderon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Whenham de bal. Whenham probeert naar een medespeler te passen. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Negrete kopt de bal weg. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Végváry probeert naar een medespeler te passen. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu draait met de bal, schiet en ... Dziuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Alogdellis geeft de bal voor. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krvavac probeert naar een medespeler te passen. Souto rent richting de bal. Souto haalt uit met een fantastische trap. Brajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Zahiu probeert de bal aan de voet te houden. Ricardo rent richting de bal. Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu rent richting de bal. Zahiu schiet op doel. Dziuba bokst de bal weg. Cearense rent richting de bal. Cearense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 61%, Misie z okienka 39%.
FC siarkopol - Misie z okienka 0:2