Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Ostrovia KS Feniks
OSTRO_PO_SWOJE Tactiek Tylko ty
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
7 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
De Boeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bitter de bal. Bitter haalt uit met een fantastische trap. Lugo bokst de bal weg. Tintaya is nu in balbezit. Tintaya draait met de bal, schiet en ... Lugo bokst de bal weg. Klungelig pakt Cozma de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Ćurčić geeft een hoge lob. Darbinyan kopt de bal weg. Sayf rent richting de bal. Sayf met een sublieme pass. Fontanella verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Radke geeft de bal voor. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký passt de bal in één keer door. Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Boeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Boeck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Šuput is nu in balbezit. Šuput geeft een lange en hoge pass. Blontrock speelt de bal door. Tintaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintaya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bitter maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Blontrock speelt de bal door. Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tintaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tintaya draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 0:1

14e minuut.
Darbinyan geeft een lange en hoge pass. Ćurčić probeert de bal met de borst te controleren. Tol is nu in balbezit. Tol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fontanella is nu in balbezit. Winiarski onderschept slim de pass. Winiarski passt de bal met de wreef. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 0:2

21e minuut.
Simpson met de inworp. Blontrock kan de bal niet met de borst controleren. Blontrock met een sublieme pass. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 0:3

22e minuut.
Tintaya rent richting de bal. Blontrock is nu in balbezit. Blontrock speelt de bal door. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Onetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Onetto geeft de bal voor. Inworp. Písecký met een snelle inworp. Tucaković geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt De Boeck de bal. De Boeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 1:3

26e minuut.
Blontrock passt de bal in één keer door. Simpson rent richting de bal. Simpson passt de bal in één keer door. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ćurčić geeft een lange en hoge pass. Simpson kopt de bal weg. Blontrock probeert naar een medespeler te passen. Bitter heeft problemen om de bal te vangen. Bitter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cozma geeft een lange en hoge pass. Simpson kopt de bal weg. Tintaya rent richting de bal. Tintaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 1:4

37e minuut.
Onetto onderschept slim de pass. Onetto speelt de bal door. Blontrock probeert naar een medespeler te passen. Bitter rent richting de bal. Bitter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Písecký speelt de bal door. Blontrock geeft een hoge lob. Fontanella kopt de bal weg. Tintaya rent richting de bal. Tintaya schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Ostrovia 66%, KS Feniks 34%.
KKS Ostrovia - KS Feniks 1:4

46e minuut.
Tintaya passt de bal zonder na te denken. Sayf is nu in balbezit. Sayf passt de bal zonder na te denken. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Lugo met een harde bal richting middenveld. Sayf kopt de bal weg. Bitter rent richting de bal. Bitter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 1:5

49e minuut.
Fontanella verovert de bal door een tackle van achteren. Fontanella geeft de bal voor. Szalay rent richting de bal. De Boeck verovert de bal door een tackle van achteren. De Boeck haalt uit met een fantastische trap. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Boeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Boeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 2:5

52e minuut.
Ćurčić geeft een lange en hoge pass. Simpson kopt de bal weg. Darbinyan heeft problemen om de bal te vangen. Bitter rent richting de bal. Bitter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković maakt een afschuwelijke overtreding. Simpson raakt geblesseerd tijdens het duel. Tucaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radacki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tintaya is nu in balbezit. Tintaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tintaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Blontrock verovert de bal door een tackle van achteren. Tintaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Simpson geeft een lange en hoge pass. Lugo speelt de bal door. Blontrock kopt de bal weg. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf passt de bal zonder na te denken. Bitter rent richting de bal. Bitter draait met de bal, schiet en ... Lugo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 2:6

63e minuut.
Blontrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Blontrock geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cozma de bal. Bitter rent richting de bal. Bitter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 2:7

67e minuut.
Winiarski rent richting de bal. Fontanella onderschept slim de pass. Fontanella geeft een hoge lob. De Boeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Boeck draait met de bal, schiet en ... Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ćurčić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurčić geeft de bal voor. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 2:8

72e minuut.
Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter geeft een lange en hoge pass. Tintaya is nu in balbezit. Tintaya haalt uit met een fantastische trap. Lugo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Szalay rent richting de bal. Szalay passt de bal in één keer door. Tintaya rent richting de bal. Tintaya haalt uit met een fantastische trap. Lugo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 2:9

81e minuut.
Onetto verovert de bal door een tackle van achteren. Onetto geeft de bal voor. Bitter kopt de bal weg. Tintaya is nu in balbezit. Tintaya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf probeert naar een medespeler te passen. Daar is Winiarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitter rent richting de bal. Bitter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Sayf is nu in balbezit. Sayf geeft de bal voor. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Ostrovia - KS Feniks 2:10

89e minuut.
Tintaya is nu in balbezit. Tintaya geeft een lange en hoge pass. Blontrock met een sublieme pass. Winiarski is nu in balbezit. Winiarski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Ostrovia 80%, KS Feniks 20%.
KKS Ostrovia - KS Feniks 2:10