Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WhiskyDrinkers Herbapol Klęka SA
wd Tactiek #Nemedio_SC
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten excellent
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Rangel kopt de bal weg. Popa speelt de bal door. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo geeft een hoge lob. Pasławski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Rangel geeft een hoge lob. Inworp. Grande Sarda met de inworp. Hojnoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnoš geeft een lange en hoge pass. Săvoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Vitoň geeft de bal voor. Piasecki rent richting de bal. Socha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socha krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Drożdżewski kopt de bal weg. Mellili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piasecki. Piasecki krijgt een gele kaart. Mellili raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Daniec rent richting de bal. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Piasecki maakt een afschuwelijke overtreding. Socha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mellili komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Piasecki kopt de bal weg. Hojnoš speelt de bal door. Pasławski rent richting de bal. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kufel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuzileiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeigbo is nu in balbezit. Zeigbo geeft een hoge lob. Cuellar springt en kopt de bal. Săvoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Saarivesi rent richting de bal. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rubano de bal. Rubano schiet op doel. Gintel bokst de bal weg.

18e minuut.
Drożdżewski speelt de bal door. Grande Sarda is nu in balbezit. Grande Sarda passt de bal zonder na te denken. Zeigbo heeft problemen om de bal te vangen. Zeigbo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mellili geeft de bal voor. Zeigbo rent richting de bal. Zeigbo geeft een hoge lob. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuellar heeft problemen om de bal te vangen. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 0:1

28e minuut.
Grande Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubano passt de bal in één keer door. Saarivesi rent richting de bal. Saarivesi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Popa de bal. Buitenspel voor Cuellar. Goede buitenspelval van de verdediging. Popa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 1:1

32e minuut.
Grande Sarda probeert naar een medespeler te passen. Hojnoš met een sublieme pass. Cuellar is nu in balbezit. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski schiet op doel. Săvoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dyrcz is nu in balbezit. Grande Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyrcz. Grande Sarda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grande Sarda kan niet meer verder spelen. Wodzyński komt het veld opgelopen. Fuzileiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuellar krijgt zijn hoofd ertegen. Săvoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Zeigbo passt de bal zonder na te denken. Cuellar met een sublieme pass. Hojnoš is nu in balbezit. Hojnoš geeft een lange en hoge pass. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen. Săvoiu bokst de bal weg. Rangel is nu in balbezit. Rangel geeft een hoge lob. Socha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piasecki geeft een lange en hoge pass. Cuellar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 1:2

42e minuut.
Rubano met een sublieme pass. Saarivesi probeert naar een medespeler te passen. Hojnoš rent richting de bal. Hojnoš geeft de bal voor. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rubano onderschept slim de pass. Rubano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dyrcz de bal. Dyrcz schiet op doel. Gintel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WhiskyDrinkers 64%, Herbapol Klęka SA 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 2:2

47e minuut.
Hojnoš geeft een hoge lob. Cuellar kopt de bal weg. Wodzyński is nu in balbezit. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen. Săvoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Mellili passt de bal met de wreef. Socha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daniec. Daniec krijgt een gele kaart. Socha raakt geblesseerd tijdens het duel. Mellili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Socha kopt de bal weg. Gintel bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Della Valentina komt het veld opgelopen. Kaćanski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pasławski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasławski met een sublieme pass. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Rubano rent richting de bal. Rubano speelt de bal door. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz schiet op doel. Gintel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Pasławski onderschept slim de pass. Hojnoš geeft een lange en hoge pass. Zeigbo geeft de bal voor. Pasławski krijgt zijn hoofd ertegen. Săvoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 2:3

60e minuut.
Moreau komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Wodzyński de bal onder controle te krijgen. Mellili rent richting de bal. Mellili geeft een lange en hoge pass. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz schiet op doel. Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Socha rent richting de bal. Socha draait met de bal, schiet en ... Moreau probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Dyrcz onderschept slim de pass. Dyrcz geeft de bal voor. Piasecki kopt de bal weg. Saarivesi geeft een hoge lob. Cuellar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 2:4

80e minuut.
Daar is Pasławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarivesi rent richting de bal. Saarivesi passt de bal in één keer door. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. Săvoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Della Valentina bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Della Valentina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Harasiuk komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rubano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wodzyński de bal. Wodzyński speelt de bal door. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. Săvoiu bokst de bal weg. Klungelig pakt Rangel de bal. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 2:5

88e minuut.
Kufel geeft de bal voor. Daar is Kaćanski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak schiet op doel. Moreau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 3:5

89e minuut.
Zeigbo is nu in balbezit. Zeigbo geeft een lange en hoge pass. Drożdżewski rent richting de bal. Harasiuk onderschept slim de pass. Harasiuk haalt uit met een fantastische trap. Săvoiu bokst de bal weg. Cuellar heeft problemen om de bal te vangen. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WhiskyDrinkers 46%, Herbapol Klęka SA 54%.
WhiskyDrinkers - Herbapol Klęka SA 3:6