Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-20 19:35
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Hell Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22932
The sowers of goals FKS 1939 STAL MIELEC**
DEF Tactiek kosa
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov passt de bal met de wreef. Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliński geeft de bal voor. Gasparin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:0

12e minuut.
Mordej geeft een lange en hoge pass. Gasparin rent richting de bal. Daar is Gasparin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparin draait met de bal, schiet en ... Osowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Chruszcz kan de bal niet met de borst controleren. Haremza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haremza geeft een hoge lob. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Chruszcz geeft een hoge lob. Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Lotti speelt de bal door. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland schiet op doel. Lanev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nienartowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienartowicz geeft een hoge lob. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin schiet op doel. Osowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - FKS 1939 STAL MIELEC** 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The sowers of goals 58%, FKS 1939 STAL MIELEC** 42%.
The sowers of goals - FKS 1939 STAL MIELEC** 2:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlalan met een snelle inworp. Małysiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobroměřický de bal. Dobroměřický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The sowers of goals - FKS 1939 STAL MIELEC** 2:1

71e minuut.
Haremza is nu in balbezit. Chruszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Chruszcz met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobroměřický de bal. Dobroměřický schiet op doel. Lanev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Haremza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz onderschept slim de pass. Rybacki begaat een overtreding. Rybacki krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Gasparin rent richting de bal. Petcu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petcu krijgt een gele kaart. Gasparin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira met een sublieme pass. Nəsirov met een sublieme pass. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin draait met de bal, schiet en ... Osowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Gic is nu in balbezit. İlalan begaat een overtreding. Gic raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybacki met een snel genomen vrije trap. Gasparin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The sowers of goals 53%, FKS 1939 STAL MIELEC** 47%.
The sowers of goals - FKS 1939 STAL MIELEC** 2:1