Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki Nitro Zdanów
4-4-2 Tactiek Ks
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten excellent
solid Passen formidable
good Verdedigen good


3e minuut.
Fabjański is nu in balbezit. Fabjański passt de bal met de wreef. Gal is nu in balbezit. Nègre verovert de bal door een tackle van achteren. Nègre draait met de bal, schiet en ... Nøkleby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Drogba probeert naar een medespeler te passen. Oskierko geeft een lange en hoge pass. Cadavieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavieco geeft een hoge lob. Nègre maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal zonder na te denken. Sancaktaroğlu met een sublieme pass. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. draait met de bal, schiet en ... Ben Khalifa bokst de bal weg.

8e minuut.
Sancaktaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Santhani rent richting de bal. Santhani passt de bal met de wreef. Nègre bereikt de bal nog maar net als eerste. Nègre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Palinck is nu in balbezit. Palinck passt de bal zonder na te denken. Nègre is nu in balbezit. Nègre schiet op doel. Nøkleby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Nitro Zdanów 0:1

15e minuut.
Gal onderschept slim de pass. Gal geeft een hoge lob. Inworp. Santhani met de inworp. Palinck geeft de bal voor. Nøkleby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Palinck speelt de bal door. Fabjański met een sublieme pass. Nègre rent richting de bal. Nègre draait met de bal, schiet en ... Nøkleby probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko passt de bal zonder na te denken. Nègre rent richting de bal. Nègre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cadavieco geeft een lange en hoge pass. Nègre heeft problemen om de bal te vangen. Gal onderschept slim de pass. Fabjański is nu in balbezit. Fabjański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Altman met de inworp. Chowański probeert naar een medespeler te passen. Nègre bereikt de bal nog maar net als eerste. Nègre draait met de bal, schiet en ... Nøkleby bokst de bal weg.

42e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. Oyen speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. onderschept slim de pass. haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 64%, Nitro Zdanów 36%.
Stare Pierniki - Nitro Zdanów 0:1

47e minuut.
Nøkleby met een sublieme pass. Chowański kopt de bal weg. Lacunza speelt de bal door. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng schiet op doel. Ben Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Nègre passt de bal met de wreef. Palinck rent richting de bal. Palinck passt de bal in één keer door. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gal onderschept slim de pass. Gal geeft een lange en hoge pass. Altman kopt de bal weg. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cadavieco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palinck geeft een hoge lob. Nègre maakt een snoekduik en kopt de bal. Nøkleby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Nitro Zdanów 0:2

71e minuut.
Nègre passt de bal met de wreef. Palinck rent richting de bal. Gal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palinck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Palinck neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cadavieco passt de bal zonder na te denken. Fabjański rent richting de bal. Palinck speelt de bal door. Nègre bereikt de bal nog maar net als eerste. Nègre haalt uit met een fantastische trap. Nøkleby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Nitro Zdanów 0:3

80e minuut.
Palinck passt de bal met de wreef. Nègre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal verovert de bal door een tackle van achteren. Palinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Palinck draait met de bal, schiet en ... Nøkleby bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 57%, Nitro Zdanów 43%.
Stare Pierniki - Nitro Zdanów 0:3