Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Niebiescy77 Torpedo Lipsk
74 Tactiek Zielu
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 27
very good Schieten poor
excellent Passen weak
solid Verdedigen weak


10e minuut.
Hauck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauck passt de bal zonder na te denken. Bargelli rent richting de bal. Bargelli geeft een hoge lob. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klimowicz zal de hoekschop nemen. Bulanda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mjøs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mjøs geeft een lange en hoge pass. Kulička geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bulanda de bal. Bulanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - Torpedo Lipsk 1:0

43e minuut.
Hauck probeert naar een medespeler te passen. Bargelli rent richting de bal. Bargelli passt de bal met de wreef. Kulička is nu in balbezit. Kulička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 28%, Torpedo Lipsk 72%.
FC Niebiescy77 - Torpedo Lipsk 1:0

47e minuut.
Hauck probeert naar een medespeler te passen. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz passt de bal in één keer door. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường passt de bal met de wreef. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ... Kijewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hauck met een sublieme pass. Mjøs met een sublieme pass. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz geeft de bal voor. Kulička maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - Torpedo Lipsk 2:0

68e minuut.
Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz passt de bal met de wreef. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - Torpedo Lipsk 3:0

72e minuut.
Hauck heeft problemen om de bal te vangen. Hauck geeft een hoge lob. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kulička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauck geeft de bal voor. Bulanda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bulanda rent richting de bal. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz probeert naar een medespeler te passen. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gut speelt de bal door. Klungelig pakt Klimowicz de bal. Klimowicz geeft de bal voor. Kulička heeft problemen om de bal te vangen. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - Torpedo Lipsk 4:0

80e minuut.
Saveur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauck onderschept slim de pass. Hauck probeert naar een medespeler te passen. Bargelli is nu in balbezit. Bargelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargelli onderschept slim de pass. Bargelli probeert naar een medespeler te passen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 18%, Torpedo Lipsk 82%.
FC Niebiescy77 - Torpedo Lipsk 4:0