Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNT Dragon Tornado Club Sebaki
532 def juni 3 Tactiek rossi
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten outstanding
average Passen solid
weak Verdedigen formidable


5e minuut.
Lapeyre geeft de bal voor. Daar is Hamanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla speelt de bal door. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński schiet op doel. Graf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński passt de bal met de wreef. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Torzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - Sebaki 0:1

14e minuut.
Torzewski met een sublieme pass. Riglos rent richting de bal. Riglos speelt de bal door. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Graf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hamanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński onderschept slim de pass. Dworzyński passt de bal in één keer door. Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kucsera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riglos met de inworp. Dworzyński kan de bal niet met de borst controleren. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Graf bokst de bal weg.

27e minuut.
Mudo met een sublieme pass. Riglos rent richting de bal. Riglos passt de bal zonder na te denken. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Torzewski passt de bal met de wreef. Riglos met een sublieme pass. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Graf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - Sebaki 0:2

31e minuut.
Mudo passt de bal met de wreef. Tiuryn is nu in balbezit. Kucsera verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński schiet op doel. Graf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Marszałek is nu in balbezit. Tiuryn verovert de bal door een tackle van achteren. Tiuryn passt de bal zonder na te denken. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Riglos met de inworp. Daar is Torzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torzewski passt de bal zonder na te denken. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Graf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Torzewski onderschept slim de pass. Torzewski speelt de bal door. Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos geeft de bal voor. Tiuryn krijgt zijn hoofd ertegen. Graf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dylewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Riglos met een snelle inworp. Dworzyński controleert de bal met de borst. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Graf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 75%, Sebaki 25%.
TNT Dragon Tornado Club - Sebaki 0:2

46e minuut.
Torzewski met een sublieme pass. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Riglos de bal. Riglos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - Sebaki 0:3

48e minuut.
Dworzyński is nu in balbezit. Torzewski is nu in balbezit. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Graf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - Sebaki 0:4

64e minuut.
Tiuryn kan de bal niet met de borst controleren. Tiuryn speelt de bal door. Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos geeft een lange en hoge pass. Tiuryn krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dworzyński stond buitenspel. Kocikowski komt het veld opgelopen. Daniec komt het veld opgelopen. Jędrysik komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Eerdekens probeert naar een medespeler te passen. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski speelt de bal door. Torzewski is nu in balbezit. Torzewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik geeft een hoge lob. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski geeft een lange en hoge pass. Tiuryn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 67%, Sebaki 33%.
TNT Dragon Tornado Club - Sebaki 0:4