Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucyfery Harnaś Tymbark
Normal Tactiek hahaaa
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 57.2
weak Schieten formidable
weak Passen formidable
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Zinčák onderschept slim de pass. Zinčák speelt de bal door. Vračar is nu in balbezit. Vračar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:1

3e minuut.
Podżorski geeft een hoge lob. Szczerbaniewicz kopt de bal weg. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn geeft een lange en hoge pass. Erzin springt en kopt de bal. Gornakov bokst de bal weg. Vračar controleert de bal met de borst. Gornakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vračar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:2

5e minuut.
Erzin is nu in balbezit. Vračar rent richting de bal. Erzin is nu in balbezit. Erzin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:3

6e minuut.
Zinčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinčák passt de bal zonder na te denken. Moliński probeert naar een medespeler te passen. Shaogong is nu in balbezit. Shaogong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Stefaniszyn de bal. Zinčák rent richting de bal. Zinčák speelt de bal door. Erzin rent richting de bal. Erzin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Tłusty kopt de bal weg. Shaogong is nu in balbezit. Shaogong geeft de bal voor. Erzin springt en kopt de bal. Gornakov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Stefaniszyn passt de bal in één keer door. Vračar rent richting de bal. Klungelig pakt Vračar de bal. Vračar draait met de bal, schiet en ... Gornakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:4

15e minuut.
Wandzik passt de bal in één keer door. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar passt de bal in één keer door. Erzin rent richting de bal. Erzin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn geeft de bal voor. Vračar rent richting de bal. Vračar haalt uit met een fantastische trap. Gornakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:5

18e minuut.
Daar is Podżorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzin onderschept slim de pass. Erzin passt de bal in één keer door. Vračar rent richting de bal. Vračar draait met de bal, schiet en ... Gornakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zinčák is nu in balbezit. Zinčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:6

21e minuut.
Erzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzin passt de bal met de wreef. Vračar rent richting de bal. Vračar haalt uit met een fantastische trap. Gornakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:7

22e minuut.
Shaogong is nu in balbezit. Shaogong probeert naar een medespeler te passen. Vračar rent richting de bal. Vračar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:8

23e minuut.
Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong passt de bal met de wreef. Vračar is nu in balbezit. Vračar draait met de bal, schiet en ... Krzymiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Rycke met de inworp. Zinčák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vračar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vračar haalt uit met een fantastische trap. Gornakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Stefaniszyn kopt de bal weg. Zinčák is nu in balbezit. Zinčák geeft de bal voor. Vračar is nu in balbezit. Vračar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vračar de bal. Vračar haalt uit met een fantastische trap. Gornakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:9

39e minuut.
Boneschi rent richting de bal. Boneschi passt de bal met de wreef. Daar is Moliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinčák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Stefaniszyn speelt de bal door. Erzin rent richting de bal. Erzin passt de bal met de wreef. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:10

44e minuut.
Gornakov met een sublieme pass. Stefaniszyn kopt de bal weg. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucyfery 86%, Harnaś Tymbark 14%.
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:11

47e minuut.
Wandzik passt de bal in één keer door. Vračar is nu in balbezit. Krzymiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vračar raakt geblesseerd tijdens het duel. Erzin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn onderschept slim de pass. Stefaniszyn geeft een lange en hoge pass. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Boneschi rent richting de bal. Erzin verovert de bal door een tackle van achteren. Erzin geeft een hoge lob. Vračar rent richting de bal. Vračar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:12

53e minuut.
Zinčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinčák probeert naar een medespeler te passen. Erzin is nu in balbezit. Erzin haalt uit met een fantastische trap. Gornakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:13

56e minuut.
Zinčák met een sublieme pass. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik probeert naar een medespeler te passen. Vračar rent richting de bal. Vračar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Shaogong rent richting de bal. Shaogong passt de bal zonder na te denken. Zinčák geeft de bal voor. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:14

58e minuut.
Stefaniszyn speelt de bal door. Shaogong geeft een lange en hoge pass. Boneschi verovert de bal door een tackle van achteren. Vračar is nu in balbezit. Vračar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

59e minuut.
Shaogong kopt de bal weg. Zinčák rent richting de bal. Zinčák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vračar de bal. Vračar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:15

59e minuut.
Klungelig pakt Skenderov de bal. Erzin verovert de bal door een tackle van achteren. Erzin speelt de bal door. Vračar rent richting de bal. Vračar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Krzymiński trapt de bal weg van het doel. Shaogong kopt de bal weg. Zinčák met een sublieme pass. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar haalt uit met een fantastische trap. Gornakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Szczerbaniewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Stefaniszyn geeft een lange en hoge pass. Erzin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vračar is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Krzymiński ... Strafschop! Vračar raakt geblesseerd tijdens het duel. Erzin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gornakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:16

72e minuut.
Podżorski geeft een lange en hoge pass. Shaogong kan de bal niet met de borst controleren. Podżorski is nu in balbezit. Shaogong onderschept slim de pass. Shaogong geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vračar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:17

74e minuut.
Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik passt de bal zonder na te denken. Vračar is nu in balbezit. Erzin is nu in balbezit. Erzin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zinčák speelt de bal door. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik geeft de bal voor. Erzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzin haalt uit met een fantastische trap. Gornakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boneschi heeft problemen om de bal te vangen. Shaogong is nu in balbezit. Shaogong schiet op doel. Gornakov bokst de bal weg. Krzymiński heeft problemen om de bal te vangen. Vračar rent richting de bal. Vračar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:18

78e minuut.
Podżorski speelt de bal door. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shaogong krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Daar is Szczerbaniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Erzin kopt de bal weg. Vračar is nu in balbezit. Vračar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik geeft de bal voor. Erzin maakt een snoekduik en kopt de bal. Shaogong kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Vračar rent richting de bal. Vračar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:19

87e minuut.
Boneschi speelt de bal door. Zinčák is nu in balbezit. Zinčák geeft een lange en hoge pass. Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gornakov trapt de bal weg. Stefaniszyn kopt de bal weg. Zinčák heeft problemen om de bal te vangen. Zinčák geeft een lange en hoge pass. Erzin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:20

89e minuut.
Haliwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Tosiński de bal. Zinčák met een sublieme pass. Vračar rent richting de bal. Vračar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Shaogong met de inworp. Stefaniszyn rent richting de bal. Stefaniszyn geeft een lange en hoge pass. Vračar springt en kopt de bal. Gornakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucyfery 89%, Harnaś Tymbark 11%.
Lucyfery - Harnaś Tymbark 0:21