Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesne Dziadki 2 Van Graffs
gerr Tactiek 5-3-2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 46.9
solid Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Mischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischenko probeert naar een medespeler te passen. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel. Tiuca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Van Graffs 1:0

9e minuut.
Philips rent richting de bal. Philips speelt de bal door. Johnson speelt de bal door. Mikołajczyk rent richting de bal. Mikołajczyk schiet op doel. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mischenko is nu in balbezit. Mischenko passt de bal in één keer door. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... Tiuca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Van Graffs 2:0

21e minuut.
Skowroński rent richting de bal. Skowroński passt de bal zonder na te denken. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... Schweiger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Skowroński rent richting de bal. Skowroński passt de bal met de wreef. Verbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tiuca trapt de bal weg. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szałachowski zijn tegenspeler op de grond. Szałachowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
de Pryck raakt geblesseerd tijdens het duel. de Pryck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wielgus de bal. Yıldıran is nu in balbezit. Wielgus onderschept slim de pass. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Tiuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Schweiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Van Graffs 3:0

27e minuut.
Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Yıldıran kopt de bal weg. Klungelig pakt Bizarrinho de bal. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Furkó passt de bal zonder na te denken. Daar is Yıldıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wielgus krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Skowroński passt de bal met de wreef. Gniza is nu in balbezit. Johnson begaat een overtreding. Johnson krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gniza controleert de bal met de borst. Skowroński rent richting de bal. Bizarrinho onderschept slim de pass. Gniza onderschept slim de pass. Gniza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 46%, Van Graffs 54%.
Lesne Dziadki 2 - Van Graffs 3:0

46e minuut.
Mischenko met een sublieme pass. Ángel is nu in balbezit. Ángel geeft een hoge lob. Wielgus springt en kopt de bal. Tiuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Van Graffs 4:0

48e minuut.
Yıldıran geeft de bal voor. Inworp. Skowroński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Anjinho rent richting de bal. Mischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Mischenko passt de bal zonder na te denken. Ángel geeft een hoge lob. Wielgus springt en kopt de bal. Tiuca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Van Graffs 5:0

72e minuut.
Daar is Furkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński passt de bal in één keer door. Gniza rent richting de bal. Gniza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tiuca trapt de bal weg van het doel. Szałachowski kopt de bal weg. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 48%, Van Graffs 52%.
Lesne Dziadki 2 - Van Graffs 5:0