Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka KS Goal
TA4 Tactiek goal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Gzowski passt de bal in één keer door. Anglada geeft een hoge lob. Ambrois kopt de bal weg. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel. Anglada bokst de bal weg.

24e minuut.
Ricard verovert de bal door een tackle van achteren. Ricard speelt de bal door. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ... Anglada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - KS Goal 0:1

32e minuut.
Besteci is nu in balbezit. Gzowski onderschept slim de pass. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci heeft problemen om de bal te vangen. Besteci schiet op doel. Anglada bokst de bal weg.

35e minuut.
Besteci kopt de bal weg. Ejtminowicz is nu in balbezit. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz onderschept slim de pass. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 63%, KS Goal 37%.
FC Lgoczanka - KS Goal 0:1

52e minuut.
Besteci is nu in balbezit. Gzowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Besteci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ambrois zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ejtminowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Ambrois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrois geeft de bal voor. Gutarowski geeft de bal voor. Koksov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ambrois geeft de bal voor. Besteci kopt de bal weg. Ricard is nu in balbezit. Ricard geeft een lange en hoge pass. Ejtminowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - KS Goal 0:2

74e minuut.
Ricard probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Araujo met een sublieme pass. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gutarowski met een sublieme pass. Ambrois bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrois passt de bal zonder na te denken. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ... Anglada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Besteci rent richting de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ... Anglada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 55%, KS Goal 45%.
FC Lgoczanka - KS Goal 0:2