Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Puq Lech Poznań Kolejorz
n Tactiek nowa
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 58.8
solid Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Rosolia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martini heeft problemen om de bal te vangen. Martini geeft de bal voor. Kämpfen rent richting de bal. Kämpfen draait met de bal, schiet en ... Lisichkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Selymes onderschept slim de pass. Torreti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sofian. Sofian krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kämpfen controleert de bal met de borst. Griscti Soler rent richting de bal. Kämpfen begaat een overtreding. Kämpfen krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kämpfen rent richting de bal. Kämpfen passt de bal in één keer door. Żbikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo onderschept slim de pass. Schivo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rosolia probeert naar een medespeler te passen. Schivo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Żbikowski ... Strafschop! Schivo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schivo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Torreti speelt de bal door. Serre rent richting de bal. Serre passt de bal in één keer door. Schivo is nu in balbezit. Schivo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Schivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martini is nu in balbezit. Martini probeert naar een medespeler te passen. Schivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivo haalt uit met een fantastische trap. Lisichkov bokst de bal weg. Serre is nu in balbezit. Serre draait met de bal, schiet en ... Lisichkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Lech Poznań Kolejorz 0:1

32e minuut.
Nieto Cortés passt de bal zonder na te denken. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Puq - Lech Poznań Kolejorz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Puq 62%, Lech Poznań Kolejorz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Puq - Lech Poznań Kolejorz 1:1

48e minuut.
Serre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buhain komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Griscti Soler probeert naar een medespeler te passen. Rosolia rent richting de bal. Rosolia passt de bal met de wreef. Schivo is nu in balbezit. Schivo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Buhain passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alekperovas met een snelle inworp. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher geeft de bal voor. Wysiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sofian springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Lech Poznań Kolejorz 2:1

68e minuut.
Martini is nu in balbezit. Teufelchen onderschept slim de pass. Torreti begaat een overtreding. Torreti krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Doeltrap. Skrzat komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Buhain de bal onder controle te krijgen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen begaat een overtreding. Teufelchen krijgt een gele kaart. Martini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Martini kan niet meer verder spelen. Bęś komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Pochroń komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Żbikowski geeft de bal voor. Buhain rent richting de bal. Buhain speelt de bal door. Schivo is nu in balbezit. Schivo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schivo is nu in balbezit. Schivo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Żbikowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buhain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Torreti geeft een hoge lob. Lisichkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Puq 68%, Lech Poznań Kolejorz 32%.
LKS Puq - Lech Poznań Kolejorz 2:1