Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mefed Lusińska Targówek
new Tactiek Rado
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Capelle probeert naar een medespeler te passen. Akbaba heeft problemen om de bal te vangen. Akbaba passt de bal zonder na te denken. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:1

5e minuut.
Powieczko geeft een lange en hoge pass. Vitakić geeft een lange en hoge pass. Akbaba heeft problemen om de bal te vangen. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi schiet op doel. Sznaucner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:2

8e minuut.
Vitakić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akbaba de bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba onderschept slim de pass. Akbaba draait met de bal, schiet en ... Sznaucner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kełkowiecki kopt de bal weg. Daar is Rovira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gackowski kopt de bal weg. Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle passt de bal met de wreef. Akbaba heeft problemen om de bal te vangen. Akbaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gorter passt de bal met de wreef. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi speelt de bal door. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira schiet op doel. Sznaucner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:3

15e minuut.
Rovira passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Akbaba de bal. Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba verovert de bal door een tackle van achteren. Akbaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Powieczko speelt de bal door. Rovira rent richting de bal. Gackowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gackowski krijgt een gele kaart. Rovira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gorter komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:4

19e minuut.
Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi geeft een lange en hoge pass. Rovira rent richting de bal. Rovira haalt uit met een fantastische trap. Kełkowiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bontempi is nu in balbezit. Bontempi met een sublieme pass. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba haalt uit met een fantastische trap. Sznaucner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:5

25e minuut.
Bontempi onderschept slim de pass. Bontempi passt de bal zonder na te denken. Akbaba is nu in balbezit. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kełkowiecki de bal. De bal raakt de paal. Sznaucner probeert naar een medespeler te passen. Vitakić kopt de bal weg. Klungelig pakt Bontempi de bal. Bontempi draait met de bal, schiet en ... Sznaucner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Akbaba is nu in balbezit. Akbaba passt de bal in één keer door. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi draait met de bal, schiet en ... Sznaucner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:6

30e minuut.
Gackowski heeft problemen om de bal te vangen. Bontempi probeert naar een medespeler te passen. Rovira is nu in balbezit. Rovira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Capelle heeft problemen om de bal te vangen. Capelle speelt de bal door. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi schiet op doel. Sznaucner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:7

38e minuut.
Krzysztoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorter onderschept slim de pass. Gorter met een sublieme pass. Bontempi rent richting de bal. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hunyadi speelt de bal door. Rovira rent richting de bal. Rovira passt de bal met de wreef. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vitakić speelt de bal door. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle probeert naar een medespeler te passen. Rovira is nu in balbezit. Rovira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bontempi heeft problemen om de bal te vangen. Gackowski rent richting de bal. Rovira is nu in balbezit. Rovira haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kełkowiecki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akbaba zal de hoekschop nemen. Daar is Kuśnierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mefed 93%, Lusińska Targówek 7%.
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:8

46e minuut.
Bontempi rent richting de bal. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański rent richting de bal. Rovira verovert de bal door een tackle van achteren. Rovira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:9

50e minuut.
Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorter onderschept slim de pass. Gorter passt de bal met de wreef. Bontempi rent richting de bal. Bontempi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bontempi onderschept slim de pass. Bontempi probeert naar een medespeler te passen. Gorter probeert naar een medespeler te passen. Rovira heeft problemen om de bal te vangen. Rovira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Capelle is nu in balbezit. Capelle passt de bal in één keer door. Bontempi rent richting de bal. Bontempi schiet op doel. Sznaucner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:10

57e minuut.
Hunyadi heeft problemen om de bal te vangen. Hunyadi met een sublieme pass. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira draait met de bal, schiet en ... Sznaucner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:11

60e minuut.
Powieczko is nu in balbezit. Powieczko geeft een hoge lob. Gorter rent richting de bal. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:12

67e minuut.
Daar is Rovira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gackowski begaat een overtreding. Rovira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

68e minuut.
Rovira rent richting de bal. Gackowski is nu in balbezit. Rovira onderschept slim de pass. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:13

70e minuut.
Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackowski is nu in balbezit. Bontempi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bontempi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Capelle speelt de bal door. Akbaba is nu in balbezit. Akbaba passt de bal in één keer door. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gorter heeft problemen om de bal te vangen. Gorter passt de bal in één keer door. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira draait met de bal, schiet en ... Sznaucner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:14

76e minuut.
Bontempi rent richting de bal. Kuśnierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi onderschept slim de pass. Bontempi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:15

79e minuut.
Gorter passt de bal in één keer door. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira passt de bal met de wreef. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:16

83e minuut.
Doeltrap. Sznaucner met een harde bal richting middenveld. Rovira kopt de bal weg. Daar is Bontempi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontempi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi schiet op doel. Sznaucner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:17

85e minuut.
Rovira passt de bal met de wreef. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi speelt de bal door. Bontempi heeft problemen om de bal te vangen. Bontempi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kuśnierz met een harde bal richting middenveld. Daar is Rovira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovira geeft een hoge lob. Akbaba controleert de bal met de borst. Akbaba haalt uit met een fantastische trap. Sznaucner bokst de bal weg.

89e minuut.
Capelle kopt de bal weg. Rovira is nu in balbezit. Rovira passt de bal met de wreef. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sznaucner met een harde bal richting middenveld. Gorter kopt de bal weg. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi rent richting de bal. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mefed 86%, Lusińska Targówek 14%.
FC Mefed - Lusińska Targówek 0:18