Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Rybnik FC Torquay United
352 Tactiek 5-3-2 edit
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten solid
adequate Passen very good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Minh Ngọc kopt de bal weg. Nasri met een sublieme pass. Creţu geeft een hoge lob. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Casteleiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:0

6e minuut.
Casteleiro kopt de bal weg. Grujević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kąkol de bal. Minh Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Ngọc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:1

8e minuut.
Filipowski speelt de bal door. Cadavid rent richting de bal. Cadavid passt de bal zonder na te denken. Minh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc schiet op doel. Brasília Amarela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kozak geeft een hoge lob. Farjaszewski rent richting de bal. Farjaszewski passt de bal zonder na te denken. Angelucci is nu in balbezit. Angelucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Filipowski onderschept slim de pass. Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski verovert de bal door een tackle van achteren. Filipowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:2

14e minuut.
Lukaku verovert de bal door een tackle van achteren. Lukaku passt de bal in één keer door. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:3

16e minuut.
Farjaszewski met een snelle inworp. Angelucci probeert de bal met de borst te controleren. Angelucci speelt de bal door. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid geeft de bal voor. Lukaku kopt de bal weg. Minh Ngọc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minh Ngọc haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łata speelt de bal door. Daar is Yehoumé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci schiet op doel. Brasília Amarela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cadavid geeft de bal voor. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. Angelucci rent richting de bal. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lukaku rent richting de bal. Lukaku geeft de bal voor. Jacomelli geeft de bal voor. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:4

25e minuut.
Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski met een sublieme pass. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

26e minuut.
Yehoumé passt de bal met de wreef. Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski geeft de bal voor. Minh Ngọc krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Kąkol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasília Amarela bokst de bal weg.

30e minuut.
Cadavid geeft een hoge lob. Minh Ngọc kopt de bal weg. Angelucci rent richting de bal. Angelucci schiet op doel. Brasília Amarela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:5

37e minuut.
Minh Ngọc controleert de bal met de borst. Minh Ngọc speelt de bal door. Filipowski speelt de bal door. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Brasília Amarela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Farjaszewski rent richting de bal. Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Minh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc schiet op doel. Brasília Amarela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:6

43e minuut.
Nasri passt de bal in één keer door. Yehoumé is nu in balbezit. Yehoumé probeert naar een medespeler te passen. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Brasília Amarela trapt de bal weg. Cadavid kopt de bal weg. Filipowski probeert naar een medespeler te passen. Minh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 78%, FC Torquay United 22%.
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:6

46e minuut.
Onofrei komt het veld opgelopen. Ponce komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei rent richting de bal. Onofrei passt de bal met de wreef. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Jacomelli geeft een lange en hoge pass. Kąkol rent richting de bal. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei schiet op doel. Brasília Amarela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:7

54e minuut.
Jacomelli met een sublieme pass. Farjaszewski rent richting de bal. Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alencar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Babayev komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli geeft een hoge lob. Kąkol kopt de bal weg. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Brasília Amarela bokst de bal weg.

80e minuut.
Cadavid passt de bal met de wreef. Daar is Filipowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipowski speelt de bal door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Yehoumé probeert naar een medespeler te passen. Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski geeft een lange en hoge pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 58%, FC Torquay United 42%.
FC Bayern Rybnik - FC Torquay United 1:7