Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecenas Team PSZCZOŁY KOSAKOWO
Sparing Tactiek moja 442
46% Balbezit 54%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 42.8
adequate Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Łubkowski speelt de bal door. Szłapka rent richting de bal. Szłapka passt de bal in één keer door. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:1

5e minuut.
Boski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łaszcz rent richting de bal. Łaszcz geeft een lange en hoge pass. Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński schiet op doel. Bihun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:2

12e minuut.
Szłapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szłapka passt de bal in één keer door. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:3

14e minuut.
Klungelig pakt Łubkowski de bal. Łubkowski speelt de bal door. Daar is Tędzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tędzyński schiet op doel. Bihun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:4

17e minuut.
Baceiredo met een sublieme pass. Inworp. Łubkowski met de inworp. Tędzyński is nu in balbezit. Tędzyński schiet op doel. Bihun bokst de bal weg. Łaszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:5

19e minuut.
Cierkos geeft de bal voor. Winiarek kopt de bal weg. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński draait met de bal, schiet en ... Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński geeft een lange en hoge pass. Łaszcz rent richting de bal. Łaszcz haalt uit met een fantastische trap. Bihun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:6

29e minuut.
Winiarek passt de bal zonder na te denken. Boski speelt de bal door. Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński draait met de bal, schiet en ... Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cierkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierkos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tędzyński de bal onder controle te krijgen. Tędzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:7

32e minuut.
Owczarzy rent richting de bal. Tędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tędzyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łaszcz de bal. Łaszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:8

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szłapka rent richting de bal. Szłapka geeft een hoge lob. Tędzyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ziravello rent richting de bal. Ziravello geeft een lange en hoge pass. Daar is Owczarzy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:9

43e minuut.
Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki speelt de bal door. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński schiet op doel. Bihun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 93%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 7%.
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:10

46e minuut.
Jelonkowski komt het veld opgelopen. Deja komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cierkos probeert naar een medespeler te passen. Boski rent richting de bal. Boski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tędzyński de bal. Tędzyński haalt uit met een fantastische trap. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:11

48e minuut.
Deja met een snelle inworp. Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński met een sublieme pass. Daar is Jelonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deja neemt de hoekschop. Jelonkowski springt en kopt de bal. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Boski met de inworp. Jelonkowski geeft een hoge lob. Daar is Krużycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński draait met de bal, schiet en ... Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:12

52e minuut.
Stafiera met een sublieme pass. Baceiredo is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deja met de inworp. Tędzyński geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jelonkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bihun maakt zich klaar om de vrije trap te nemen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ciupitu kopt de bal weg. Ziravello met een sublieme pass. Owczarzy probeert de bal aan de voet te houden. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kędzia met een sublieme pass. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski passt de bal zonder na te denken. Tędzyński heeft problemen om de bal te vangen. Tędzyński draait met de bal, schiet en ... Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Owczarzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarzy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmiotek met een snelle inworp. Deja geeft een lange en hoge pass. Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tędzyński is nu in balbezit. Tędzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:13

57e minuut.
Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski probeert naar een medespeler te passen. Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński haalt uit met een fantastische trap. Bihun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Cierkos passt de bal met de wreef. Boski is nu in balbezit. Boski passt de bal met de wreef. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bihun trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boski met de inworp. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tędzyński is nu in balbezit. Tędzyński geeft een hoge lob. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Boski met een snelle inworp. Jelonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Cierkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski onderschept slim de pass. Jelonkowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bihun speelt de bal door. Stafiera kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deja met een snelle inworp. Tędzyński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tędzyński onderschept slim de pass. Tędzyński met een sublieme pass. Boski rent richting de bal. Klungelig pakt Boski de bal. Boski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Deja met de inworp. Tędzyński met een sublieme pass. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski schiet op doel. Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Boski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierkos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jelonkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tędzyński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tędzyński is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Boski met de inworp. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski geeft een lange en hoge pass. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:14

72e minuut.
Owczarzy speelt de bal door. Ziravello speelt de bal door. Reimann met een sublieme pass. Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Baceiredo kan de bal niet met de borst controleren. Baceiredo passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deja met een snelle inworp. Tędzyński geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Boski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaś is nu in balbezit. Karaś geeft een hoge lob. Tędzyński springt en kopt de bal. Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:15

77e minuut.
Deja passt de bal in één keer door. Bihun probeert naar een medespeler te passen. Owczarzy kopt de bal weg. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński haalt uit met een fantastische trap. Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:16

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krużycki rent richting de bal. Krużycki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jelonkowski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki haalt uit met een fantastische trap. Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:17

81e minuut.
Deja speelt de bal door. Tędzyński is nu in balbezit. Tędzyński passt de bal met de wreef. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:18

85e minuut.
Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński passt de bal in één keer door. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 95%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 5%.
Mecenas Team - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:19