Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heyki F.C. TEMPLAR Knights
prog1.0 Tactiek 4222
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Galabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capetinschi rent richting de bal. Capetinschi speelt de bal door. Pedroni rent richting de bal. Pedroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu passt de bal zonder na te denken. Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Capetinschi geeft de bal voor. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero probeert naar een medespeler te passen. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - TEMPLAR Knights 1:0

12e minuut.
Urzúa speelt de bal door. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesároš krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pośpiech speelt de bal door. Pedroni rent richting de bal. Pedroni passt de bal in één keer door. Urzúa rent richting de bal. Urzúa schiet op doel. Rossiter bokst de bal weg.

30e minuut.
Mesároš passt de bal in één keer door. Dulović rent richting de bal. Gawryszewski begaat een overtreding. Dulović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galabov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Bała bokst de bal weg.

42e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš geeft de bal voor. Tupí krijgt zijn hoofd ertegen. Bała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 51%, TEMPLAR Knights 49%.
Heyki F.C. - TEMPLAR Knights 1:0

46e minuut.
Athanasoulis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Özsoylu probeert naar een medespeler te passen. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš verovert de bal door een tackle van achteren. Mesároš schiet op doel. Bała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - TEMPLAR Knights 2:0

52e minuut.
Trudnos geeft de bal voor. Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski geeft een lange en hoge pass. Athanasoulis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - TEMPLAR Knights 2:1

59e minuut.
Pośpiech geeft een hoge lob. Urzúa heeft problemen om de bal te vangen. Galabov probeert naar een medespeler te passen. Tupí rent richting de bal. Tupí draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Joller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal zonder na te denken. Athanasoulis rent richting de bal. Athanasoulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Noica probeert naar een medespeler te passen. Delijewski is nu in balbezit. Delijewski met een sublieme pass. Athanasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulis schiet op doel. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Pośpiech probeert naar een medespeler te passen. Daar is Athanasoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Athanasoulis draait met de bal, schiet en ... Rossiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heyki F.C. - TEMPLAR Knights 2:2

76e minuut.
Galabov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tlučhoř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlučhoř geeft een lange en hoge pass. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dulović met een sublieme pass. Escudero met een sublieme pass. Özsoylu speelt de bal door. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bronner. Özsoylu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escobar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Escudero rent richting de bal. Escudero geeft een lange en hoge pass. Mesároš maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - TEMPLAR Knights 3:2

81e minuut.
Dulović kopt de bal weg. Tupí probeert naar een medespeler te passen. Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš schiet op doel. Bała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - TEMPLAR Knights 4:2

87e minuut.
Tupí rent richting de bal. Tupí speelt de bal door. Escudero is nu in balbezit. Escudero geeft een lange en hoge pass. Mesároš krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 45%, TEMPLAR Knights 55%.
Heyki F.C. - TEMPLAR Knights 4:2