Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSW Płock Dobzi jak chleb
2 bezpiecznych Tactiek WRONKI
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 57.2
adequate Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Borelli de bal. Hatłas is nu in balbezit. Pangaré is nu in balbezit. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Qəzənfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəzənfərov probeert naar een medespeler te passen. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila schiet op doel. Beiming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qəzənfərov met een snelle inworp. Mehl geeft een lange en hoge pass. Beiming speelt de bal door. Mehl geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hatłas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:2

8e minuut.
Pryliński met een sublieme pass. Daar is Schwarzbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qəzənfərov. Qəzənfərov krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Qəzənfərov geeft de bal voor. Pryliński probeert de bal aan de voet te houden. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila geeft de bal voor. Hatłas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klich speelt de bal door. Schwarzbach heeft problemen om de bal te vangen. Qəzənfərov geeft een lange en hoge pass. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila haalt uit met een fantastische trap. Beiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatłas verovert de bal door een tackle van achteren. Hatłas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:3

17e minuut.
da Vila rent richting de bal. Für legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! da Vila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. da Vila legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Beiming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:4

17e minuut.
Ziętek met een sublieme pass. Inworp. Qəzənfərov met een snelle inworp. Mehl is nu in balbezit. Mehl geeft een lange en hoge pass. Beiming bokst de bal weg.

19e minuut.
Orayani geeft de bal voor. Für kopt de bal weg. Inworp. Refaeli met een snelle inworp. Mehl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Refaeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Refaeli passt de bal in één keer door. Borelli rent richting de bal. da Vila is nu in balbezit. da Vila draait met de bal, schiet en ... Beiming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Babulewicz met een sublieme pass. Mehl is nu in balbezit. Mehl geeft een hoge lob. da Vila rent richting de bal. da Vila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ziętek speelt de bal door. Hatłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borelli krijgt een gele kaart. Hatłas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. da Vila neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Beiming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:5

29e minuut.
Mehl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klich de bal. da Vila rent richting de bal. da Vila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:6

36e minuut.
Qəzənfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəzənfərov geeft de bal voor. Für heeft problemen om de bal te vangen. Hatłas verovert de bal door een tackle van achteren. Hatłas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Refaeli probeert naar een medespeler te passen. Mehl rent richting de bal. Mehl passt de bal in één keer door. da Vila is nu in balbezit. da Vila draait met de bal, schiet en ... Beiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Refaeli rent richting de bal. Refaeli passt de bal zonder na te denken. Mehl met een sublieme pass. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pryliński geeft een lange en hoge pass. Mehl met een sublieme pass. Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSW Płock 73%, Dobzi jak chleb 27%.
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:7

46e minuut.
Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov passt de bal met de wreef. Hatłas is nu in balbezit. Hatłas draait met de bal, schiet en ... Beiming probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. da Vila is nu in balbezit. da Vila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:8

48e minuut.
Refaeli rent richting de bal. Refaeli geeft een lange en hoge pass. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəzənfərov geeft een hoge lob. Beiming bokst de bal weg.

53e minuut.
Qəzənfərov geeft de bal voor. da Vila rent richting de bal. Für legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! da Vila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. da Vila zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Mehl kopt de bal weg. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov geeft een hoge lob. da Vila springt en kopt de bal. Beiming werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Refaeli passt de bal zonder na te denken. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré is nu in balbezit. da Vila verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Refaeli passt de bal in één keer door. Mehl met een sublieme pass. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov geeft een hoge lob. Hatłas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Refaeli kopt de bal weg. Mehl rent richting de bal. Mehl geeft een hoge lob. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila haalt uit met een fantastische trap. Beiming bokst de bal weg. Hatłas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Beiming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
da Vila is nu in balbezit. da Vila passt de bal zonder na te denken. Hatłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatłas haalt uit met een fantastische trap. Beiming probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Für onderschept slim de pass. Für speelt de bal door. Schwarzbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov passt de bal in één keer door. Beiming bokst de bal weg. Hatłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatłas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:9

81e minuut.
Ziętek onderschept slim de pass. Ziętek geeft een hoge lob. Daar is Babulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Klich is nu in balbezit. da Vila verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:10

86e minuut.
Mehl onderschept slim de pass. Mehl geeft een lange en hoge pass. da Vila kopt de bal weg. Hatłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatłas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSW Płock 66%, Dobzi jak chleb 34%.
KSW Płock - Dobzi jak chleb 0:10