Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice LECHIA GDAŃSK
nowa Tactiek OGIEŃ RURA
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten outstanding
adequate Passen average
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Špadina rent richting de bal. Met opzet legt Trato zijn tegenspeler op de grond. Špadina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viñuela met een snel genomen vrije trap. Atanasiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Escalante kopt de bal weg. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte met een sublieme pass. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Masztalski rent richting de bal. Tamara met een sublieme pass. Klungelig pakt Masztalski de bal. Masztalski schiet op doel. Songin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - LECHIA GDAŃSK 0:1

20e minuut.
Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski rent richting de bal. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi schiet op doel. Songin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - LECHIA GDAŃSK 0:2

21e minuut.
Trato geeft de bal voor. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fohlmann. Fohlmann krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Fohlmann met de inworp. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ passt de bal in één keer door. Špadina is nu in balbezit. Špadina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kozłowski rent richting de bal. Kozłowski passt de bal in één keer door. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi schiet op doel. Songin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - LECHIA GDAŃSK 0:3

34e minuut.
Daar is Desailly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi verovert de bal door een tackle van achteren. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... Songin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grzegórzecki geeft een hoge lob. Brochard kopt de bal weg. Mnich heeft problemen om de bal te vangen. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 55%, LECHIA GDAŃSK 45%.
CF Real Gliwice - LECHIA GDAŃSK 0:3

46e minuut.
Nagore Arbizu geeft een lange en hoge pass. Mnich kopt de bal weg. Viñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski onderschept slim de pass. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - LECHIA GDAŃSK 0:4

48e minuut.
Fohlmann passt de bal in één keer door. Desailly heeft problemen om de bal te vangen. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - LECHIA GDAŃSK 0:5

66e minuut.
Doeltrap. Ermoyan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Masztalski onderschept slim de pass. Masztalski passt de bal in één keer door. Escalante is nu in balbezit. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan schiet op doel. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Mądrzejewski geeft de bal voor. Inworp. Ursuţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Atanasiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara onderschept slim de pass. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - LECHIA GDAŃSK 0:6

86e minuut.
Mądrzejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Špadina is nu in balbezit. Mądrzejewski maakt een afschuwelijke overtreding. Mądrzejewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Trzonek rent richting de bal. Trzonek geeft de bal voor. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Songin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - LECHIA GDAŃSK 0:7

88e minuut.
Viñuela speelt de bal door. Ursuţ heeft problemen om de bal te vangen. de Vos rent richting de bal. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 50%, LECHIA GDAŃSK 50%.
CF Real Gliwice - LECHIA GDAŃSK 0:7