Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Rajsko Victoria Słupsk
442 Tactiek 5-3-2 L
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.4 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
matig Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski passt de bal in één keer door. Rescia is nu in balbezit. Rescia haalt uit met een fantastische trap. Misiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:1

3e minuut.
Kopacz is nu in balbezit. Kopacz geeft een hoge lob. Mojzesowicz kopt de bal weg. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Merişor passt de bal in één keer door. Rescia rent richting de bal. Rescia passt de bal met de wreef. Daar is Krzyszałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Kopacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rescia de bal. Rescia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gonstaw speelt de bal door. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski onderschept slim de pass. Pieczkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krzyszałowicz de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz passt de bal met de wreef. Pieczkowski rent richting de bal. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia draait met de bal, schiet en ... Misiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mojzesowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pieczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Misiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:2

11e minuut.
Merişor speelt de bal door. Onciu rent richting de bal. Onciu geeft een lange en hoge pass. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski haalt uit met een fantastische trap. Misiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Wielgus is nu in balbezit. Wielgus passt de bal met de wreef. Onciu speelt de bal door. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kostecki met de inworp. Merişor is nu in balbezit. Merişor geeft een hoge lob. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:3

21e minuut.
Pachuła geeft de bal voor. Rosenberg met een sublieme pass. Wielgus speelt de bal door. Rescia rent richting de bal. Rescia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Merişor probeert naar een medespeler te passen. Rescia rent richting de bal. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Misiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:4

25e minuut.
Rescia draait met de bal, schiet en ... Krzyszałowicz kopt de bal weg. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski haalt uit met een fantastische trap. Krzyszałowicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rescia is nu in balbezit. Rescia schiet op doel. Misiewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:5

26e minuut.
Wolf rent richting de bal. Wolf passt de bal zonder na te denken. Hercka is nu in balbezit. Pieczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Misiewski bokst de bal weg. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:6

28e minuut.
Wolf is nu in balbezit. Wolf speelt de bal door. Daar is Hercka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Mojzesowicz geeft de bal voor. Pieczkowski kopt de bal weg. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Szopeński kopt de bal weg. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:7

33e minuut.
Skórzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz passt de bal zonder na te denken. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:8

36e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor speelt de bal door. Klungelig pakt Rescia de bal. Rescia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:9

37e minuut.
Wojak heeft problemen om de bal te vangen. Rescia verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pieczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Gubiec rent richting de bal. Gubiec speelt de bal door. Merişor probeert naar een medespeler te passen. Rescia is nu in balbezit. Rescia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Misiewski speelt de bal door. Mojzesowicz kopt de bal weg. Rescia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rescia geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rajsko 80%, Victoria Słupsk 20%.
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:10

49e minuut.
Pieczkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzyszałowicz. Pieczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mojzesowicz komt bij de bal en schiet. Klungelig pakt Gonstaw de bal. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia draait met de bal, schiet en ... Misiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:11

50e minuut.
Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia rent richting de bal. Rescia passt de bal zonder na te denken. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Rescia is nu in balbezit. Rescia passt de bal in één keer door. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Misiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:12

55e minuut.
Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz passt de bal in één keer door. Daar is Pieczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Misiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:13

57e minuut.
Szopeński is nu in balbezit. Merişor onderschept slim de pass. Merişor passt de bal in één keer door. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pieczkowski is nu in balbezit. Krzyszałowicz is nu in balbezit. Pieczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:14

61e minuut.
Żłobiński heeft problemen om de bal te vangen. Żłobiński geeft de bal voor. Onciu kopt de bal weg. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:15

64e minuut.
Klungelig pakt Pieczkowski de bal. Krzyszałowicz is nu in balbezit. Pieczkowski onderschept slim de pass. Pieczkowski schiet op doel. Misiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:16

66e minuut.
Rescia rent richting de bal. Rescia geeft de bal voor. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Misiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:17

66e minuut.
Bukarica komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kopacz rent richting de bal. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński geeft de bal voor. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Misiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:18

68e minuut.
Krzyszałowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bukarica zal de hoekschop nemen. Rescia rent richting de bal. Rescia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Misiewski met een harde bal richting middenveld. Merişor kopt de bal weg. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:19

70e minuut.
Tutka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mojzesowicz heeft problemen om de bal te vangen. Mojzesowicz passt de bal zonder na te denken. Pieczkowski met een sublieme pass. Rescia rent richting de bal. Rescia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kostecki met een snelle inworp. Merişor speelt de bal door. Bukarica speelt de bal door. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Banach komt het veld opgelopen. Złocki komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Banach speelt de bal door. Rescia rent richting de bal. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia verovert de bal door een tackle van achteren. Rescia speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Złocki rent richting de bal. Złocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:20

81e minuut.
Gubiec passt de bal in één keer door. Rescia rent richting de bal. Rescia passt de bal zonder na te denken. Złocki rent richting de bal. Złocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Złocki is nu in balbezit. Złocki passt de bal in één keer door. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:21

86e minuut.
Mojzesowicz geeft een hoge lob. Krzyszałowicz rent richting de bal. Rescia verovert de bal door een tackle van achteren. Rescia draait met de bal, schiet en ... Misiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bukarica speelt de bal door. Rescia heeft problemen om de bal te vangen. Rescia probeert naar een medespeler te passen. Złocki is nu in balbezit. Złocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rajsko 78%, Victoria Słupsk 22%.
LKS Rajsko - Victoria Słupsk 0:21