Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
getto102 Fc_Dys
5Defensive4DEF Tactiek 4-4-2 ver. 3
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


20e minuut.
Kicuła rent richting de bal. Kicuła geeft een lange en hoge pass. Fras kopt de bal weg. Wyrwa controleert de bal met de borst. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Polidoro met een sublieme pass. Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Michoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michoń krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kawanabe rent richting de bal. Inworp. Zirous met een snelle inworp. Kawanabe geeft de bal voor. Gómez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Luirink onderschept slim de pass. Lampón geeft een hoge lob. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lampón passt de bal in één keer door. Daar is Manewar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kicuła rent richting de bal. Kicuła geeft een hoge lob. Fras krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - Fc_Dys 0:1

31e minuut.
Lampón probeert naar een medespeler te passen. Carbone heeft problemen om de bal te vangen. Carbone speelt de bal door. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - Fc_Dys 0:2

33e minuut.
Michoń geeft een hoge lob. Fras is nu in balbezit. Wyrwa rent richting de bal. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tealdi geeft de bal voor. Fras kopt de bal weg. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - Fc_Dys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 36%, Fc_Dys 64%.
getto102 - Fc_Dys 0:3

51e minuut.
Szulc met de inworp. Carbone geeft een lange en hoge pass. Kicuła probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa controleert de bal met de borst. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Madey geeft de bal voor. Carbone is nu in balbezit. Carbone geeft een lange en hoge pass. Wyrwa springt en kopt de bal. Dăncescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - Fc_Dys 0:4

62e minuut.
Kicuła is nu in balbezit. Kicuła geeft een lange en hoge pass. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Michoń onderschept slim de pass. Michoń geeft een hoge lob. Fras kopt de bal weg. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - Fc_Dys 0:5

69e minuut.
Kawanabe rent richting de bal. Carbone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawanabe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kowalik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Luirink is nu in balbezit. Ayibov onderschept slim de pass. Ayibov schiet op doel. Vasino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kicuła rent richting de bal. Kicuła passt de bal in één keer door. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa schiet op doel. Dăncescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kawanabe probeert de bal met de borst te controleren. Kawanabe geeft een lange en hoge pass. Madey heeft problemen om de bal te vangen. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. Vasino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luirink kopt de bal weg. Tealdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tealdi geeft een lange en hoge pass. Zirous is nu in balbezit. Zirous geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Modan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Tealdi geeft een hoge lob. Fras rent richting de bal. Kowalik met een sublieme pass. Kicuła is nu in balbezit. Kicuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gökkentli komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Szulc is nu in balbezit. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone passt de bal met de wreef. Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwa schiet op doel. Dăncescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - Fc_Dys 0:6

90e minuut.
Lampón met een sublieme pass. Daar is Fras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fras probeert naar een medespeler te passen. Kicuła rent richting de bal. Kicuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 52%, Fc_Dys 48%.
getto102 - Fc_Dys 0:6