Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cinco Estrellas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5358
Cinco Estrellas MAKALU FC
predicando Tactiek Makalu 2.0
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten average
good Passen adequate
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu passt de bal in één keer door. Aliaga rent richting de bal. Aliaga haalt uit met een fantastische trap. Bildiren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Abdullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinco Estrellas - MAKALU FC 1:0

30e minuut.
Nahapetyan is nu in balbezit. Arroyo met een sublieme pass. Calu onderschept slim de pass. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen. Nahapetyan is nu in balbezit. Eftimescu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Aliaga de bal. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu geeft een hoge lob. Cominges is nu in balbezit. Cominges draait met de bal, schiet en ... Bildiren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinco Estrellas - MAKALU FC 2:0

45e minuut.
Nahapetyan geeft een hoge lob. Daar is Chmielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo met een sublieme pass. Aliaga rent richting de bal. Aliaga schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinco Estrellas 33%, MAKALU FC 67%.
Cinco Estrellas - MAKALU FC 2:0

46e minuut.
Huszti komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale begaat een overtreding. Osadici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osadici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aliaga is nu in balbezit. Aliaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nahapetyan is nu in balbezit. Nahapetyan geeft een lange en hoge pass. Adrianzén met een sublieme pass. Cominges rent richting de bal. Cominges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinco Estrellas - MAKALU FC 3:0

62e minuut.
Cominges geeft de bal voor. Teuns probeert de bal aan de voet te houden. Cominges geeft de bal voor. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga schiet op doel. Bildiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Osadici passt de bal met de wreef. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ... Bildiren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Peñaloza de bal. Peñaloza passt de bal met de wreef. Eftimescu speelt de bal door. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Osadici geeft een hoge lob. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Cominges is nu in balbezit. Cominges schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bildiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Aliaga de bal onder controle te krijgen. Cominges rent richting de bal. Eftimescu speelt de bal door. Aliaga rent richting de bal. Aliaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinco Estrellas 32%, MAKALU FC 68%.
Cinco Estrellas - MAKALU FC 3:0