Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: cani sciolti Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2749
cani sciolti Futebol Clube de Arouca
virtuale I Tactiek e442
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 47.5
formidable Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen solid


24e minuut.
Kramflek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramflek passt de bal zonder na te denken. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 1:0

28e minuut.
Maghiaru passt de bal zonder na te denken. Degli Abbati met een sublieme pass. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 2:0

31e minuut.
Janiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Janiec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajur kopt de bal weg. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skandaliaris rent richting de bal. Skandaliaris draait met de bal, schiet en ... Jara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 3:0

35e minuut.
Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski geeft de bal voor. Kramflek controleert de bal met de borst. Kramflek geeft een hoge lob. Bajur krijgt zijn hoofd ertegen. Jara bokst de bal weg.

36e minuut.
Beltrão heeft problemen om de bal te vangen. Skandaliaris rent richting de bal. Skandaliaris geeft een lange en hoge pass. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 4:0

41e minuut.
Viveiros verovert de bal door een tackle van achteren. Romper verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Abbati is nu in balbezit. Degli Abbati geeft een lange en hoge pass. Bajur krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cani sciolti 40%, Futebol Clube de Arouca 60%.
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 4:0

48e minuut.
Arce rent richting de bal. Arce geeft een hoge lob. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Jara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Skandaliaris met een sublieme pass. Degli Abbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Skandaliaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Skandaliaris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 5:0

58e minuut.
Degli Abbati probeert naar een medespeler te passen. Skandaliaris rent richting de bal. Skandaliaris probeert naar een medespeler te passen. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 6:0

66e minuut.
Janiec speelt de bal door. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru geeft een lange en hoge pass. Skandaliaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Skandaliaris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degli Abbati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kramflek geeft de bal voor. Szalkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 7:0

69e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Romper verovert de bal door een tackle van achteren. Viveiros begaat een overtreding. Viveiros krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Arce de bal. Arce geeft een lange en hoge pass. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cani sciolti 44%, Futebol Clube de Arouca 56%.
cani sciolti - Futebol Clube de Arouca 8:0