Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Benavento arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7903
CFF Sparta Rzeszów 1. FC Pikovar Tábor
532 Waski Srodek Tactiek 442 (352) def
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 57.4
weak Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Ezer heeft problemen om de bal te vangen. Ezer geeft een lange en hoge pass. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov draait met de bal, schiet en ... Çelaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - 1. FC Pikovar Tábor 0:1

8e minuut.
Fernández Gregorio passt de bal in één keer door. Keel is nu in balbezit. Keel geeft de bal voor. Korshikov krijgt zijn hoofd ertegen. Çelaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - 1. FC Pikovar Tábor 0:2

10e minuut.
Alameda rent richting de bal. Kaloč is nu in balbezit. Kaloč speelt de bal door. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Miani verovert de bal door een tackle van achteren. Baran verovert de bal door een tackle van achteren. Baran geeft een lange en hoge pass. Korshikov rent richting de bal. Korshikov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alameda met de inworp. Kaloč probeert naar een medespeler te passen. Daar is Korshikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korshikov draait met de bal, schiet en ... Çelaj bokst de bal weg.

18e minuut.
Przyziółkowski is nu in balbezit. Kaloč onderschept slim de pass. Kaloč geeft de bal voor. Keel geeft een lange en hoge pass. Korshikov maakt een snoekduik en kopt de bal. Çelaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Baran met een sublieme pass. Kaloč probeert naar een medespeler te passen. Alameda is nu in balbezit. Alameda geeft de bal voor. Korshikov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - 1. FC Pikovar Tábor 0:3

25e minuut.
Przyziółkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alameda is nu in balbezit. Alameda passt de bal met de wreef. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Inworp. Alameda met een snelle inworp. Kaloč probeert naar een medespeler te passen. Korshikov rent richting de bal. Korshikov draait met de bal, schiet en ... Çelaj bokst de bal weg.

30e minuut.
Sami geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaloč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov verovert de bal door een tackle van achteren. Korshikov schiet op doel. Çelaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Korshikov geeft de bal voor. Daar is Miani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippini onderschept slim de pass. Fernández Gregorio is nu in balbezit. Fernández Gregorio draait met de bal, schiet en ... Çelaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Keel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Keel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keel geeft een hoge lob. Korshikov maakt een snoekduik en kopt de bal. Çelaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - 1. FC Pikovar Tábor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 73%, 1. FC Pikovar Tábor 27%.
CFF Sparta Rzeszów - 1. FC Pikovar Tábor 0:4

52e minuut.
Fernández Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gregorio passt de bal zonder na te denken. Keel bereikt de bal nog maar net als eerste. Keel geeft een hoge lob. Korshikov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - 1. FC Pikovar Tábor 0:5

59e minuut.
Hólmsteinnsson onderschept slim de pass. Hólmsteinnsson geeft een hoge lob. Ezer kopt de bal weg. Daar is Sami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alameda is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Alameda bereikt de bal nog maar net als eerste. Alameda speelt de bal door. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korshikov draait met de bal, schiet en ... Çelaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - 1. FC Pikovar Tábor 0:6

65e minuut.
Utomo passt de bal in één keer door. Keel is nu in balbezit. Klungelig pakt Keel de bal. Keel schiet op doel. Çelaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fernández Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Keel is nu in balbezit. Keel passt de bal in één keer door. Daar is Fernández Gregorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Gregorio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Copos probeert naar een medespeler te passen. Bakolas is nu in balbezit. Zlo onderschept slim de pass. Zlo schiet op doel. Cardenal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ezer geeft een lange en hoge pass. Alameda is nu in balbezit. Przyziółkowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Przyziółkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Kaloč passt de bal in één keer door. Alameda is nu in balbezit. Alameda met een sublieme pass. Korshikov rent richting de bal. Korshikov draait met de bal, schiet en ... Çelaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kaloč verovert de bal door een tackle van achteren. Kaloč passt de bal in één keer door. Alameda rent richting de bal. Alameda haalt uit met een fantastische trap. Çelaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Baran met een sublieme pass. Keel rent richting de bal. Keel passt de bal in één keer door. Fernández Gregorio is nu in balbezit. Fernández Gregorio draait met de bal, schiet en ... Çelaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Korshikov de bal. Alkatiri is nu in balbezit. Korshikov verovert de bal door een tackle van achteren. Korshikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Baran onderschept slim de pass. Baran passt de bal in één keer door. Keel bereikt de bal nog maar net als eerste. Keel geeft de bal voor. Korshikov springt en kopt de bal. Çelaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 70%, 1. FC Pikovar Tábor 30%.
CFF Sparta Rzeszów - 1. FC Pikovar Tábor 0:6