Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arsenal2 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3817
Arsenal Ryki MKS Mokotów Warszawa
boboski2Lazik Tactiek Puchar
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 63.7
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Wigier speelt de bal door. Tubbs heeft problemen om de bal te vangen. Tubbs passt de bal met de wreef. Wigier rent richting de bal. Wigier draait met de bal, schiet en ... Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Refaelov onderschept slim de pass. Refaelov geeft de bal voor. Pollentier is nu in balbezit. Wigier onderschept slim de pass. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loch met een snelle inworp. Piva rent richting de bal. Piva geeft de bal voor. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maszczyk geeft een lange en hoge pass. Wigier kopt de bal weg. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs geeft de bal voor. Kulewicz springt en kopt de bal. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bartoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewski met een sublieme pass. Maszczyk rent richting de bal. Maszczyk geeft de bal voor. Wigier krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pollentier neemt vlug de vrije trap. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva rent richting de bal. Piva geeft een hoge lob. Quang Hải springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Deyna geeft een lange en hoge pass. Przybułek speelt de bal door. Pollentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier onderschept slim de pass. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Puač rent richting de bal. Puač geeft een lange en hoge pass. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs geeft een lange en hoge pass. Kulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Przybułek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tubbs de bal. Tubbs passt de bal in één keer door. Wigier rent richting de bal. Wigier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Quang Hải passt de bal in één keer door. Broczkowski is nu in balbezit. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 49%, MKS Mokotów Warszawa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 0:0

48e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Kulewicz onderschept slim de pass. Kulewicz passt de bal in één keer door. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Plizga onderschept slim de pass. Plizga geeft een hoge lob. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz schiet op doel. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Refaelov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Céspedes komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Przybułek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maszczyk rent richting de bal. Maszczyk geeft een hoge lob. Tubbs rent richting de bal. Tubbs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Quang Hải passt de bal zonder na te denken. Piva rent richting de bal. Piva geeft een lange en hoge pass. Broczkowski springt en kopt de bal. Koczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Natzuka verovert de bal door een tackle van achteren. Natzuka passt de bal zonder na te denken. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Iglesias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 1:0

73e minuut.
Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải is nu in balbezit. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Koczur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Tubbs kopt de bal weg. Mammana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wigier. Wigier krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bartoszewski met de inworp. Maszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek is nu in balbezit. Przybułek geeft de bal voor. Natzuka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 51%, MKS Mokotów Warszawa 49%.
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 1:0