Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Levski_Forever Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5065
Levski_Forever Arsenal-FC
safe Tactiek Сейф
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten very good
good Passen solid
weak Verdedigen average


6e minuut.
Debiao rent richting de bal. Debiao geeft een hoge lob. Kishishev rent richting de bal. Kishishev heeft problemen om de bal te vangen. Kishishev haalt uit met een fantastische trap. Kunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kishishev rent richting de bal. Kishishev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Forever - Arsenal-FC 1:0

18e minuut.
Bilchev is nu in balbezit. Bilchev passt de bal in één keer door. Krachmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek onderschept slim de pass. Cherek haalt uit met een fantastische trap. Kunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mefikowicz is nu in balbezit. Cherek verovert de bal door een tackle van achteren. Cherek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kishishev speelt de bal door. Taškić is nu in balbezit. Taškić met een sublieme pass. Krachmarov is nu in balbezit. Krachmarov haalt uit met een fantastische trap. Puştea bokst de bal weg. Krachmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Debiao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krachmarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krachmarov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Forever 48%, Arsenal-FC 52%.
Levski_Forever - Arsenal-FC 1:0

46e minuut.
Milkov komt het veld opgelopen. Gromczak komt het veld opgelopen. Picazo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Baltanov is nu in balbezit. Kishishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz rent richting de bal. Kishishev onderschept slim de pass. Kishishev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galabov geeft de bal voor. Kishishev rent richting de bal. Kishishev draait met de bal, schiet en ... Gromczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Forever - Arsenal-FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Forever 48%, Arsenal-FC 52%.
Levski_Forever - Arsenal-FC 2:0