Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mit
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1496
FC Pogar Nk Ruda
mep6-2 Tactiek Taka 9
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 31.5
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen average


3e minuut.
Lovrenčić is nu in balbezit. Lovrenčić geeft de bal voor. Lipka is nu in balbezit. Lipka haalt uit met een fantastische trap. Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Marchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Lovrenčić de bal. Scarpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Nk Ruda 0:1

7e minuut.
Hajder met een sublieme pass. Scarpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpi probeert naar een medespeler te passen. Likić rent richting de bal. Likić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Kočo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachara is nu in balbezit. Kočo onderschept slim de pass. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pogar - Nk Ruda 1:1

11e minuut.
Komočar rent richting de bal. Komočar passt de bal in één keer door. Lipka is nu in balbezit. Lipka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Nk Ruda 2:1

23e minuut.
Zubić rent richting de bal. Lovrenčić verovert de bal door een tackle van achteren. Lovrenčić geeft de bal voor. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipka schiet op doel. Sonora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Zachara de bal onder controle te krijgen. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Nk Ruda 3:1

25e minuut.
Hajder rent richting de bal. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński begaat een overtreding. Lipka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lipka komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Karakoç heeft problemen om de bal te vangen. Komočar rent richting de bal. Komočar met een sublieme pass. Kamber rent richting de bal. Kamber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kulagić met een sublieme pass. Hajder met een sublieme pass. Lipka is nu in balbezit. Lipka draait met de bal, schiet en ... Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Nk Ruda 4:1

32e minuut.
Komočar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komočar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zachara de bal. Kočo rent richting de bal. Kočo haalt uit met een fantastische trap. Sonora bokst de bal weg.

38e minuut.
Komočar met een sublieme pass. Hajder met een sublieme pass. Kočo rent richting de bal. Kočo draait met de bal, schiet en ... Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Nk Ruda 5:1

43e minuut.
Komočar geeft een hoge lob. Karakoç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamber rent richting de bal. Kamber haalt uit met een fantastische trap. Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Nk Ruda 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 45%, Nk Ruda 55%.
FC Pogar - Nk Ruda 6:1

49e minuut.
Zachara neemt vlug de vrije trap. Trivić kopt de bal weg. Kulagić met een sublieme pass. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo schiet op doel. Sonora bokst de bal weg.

54e minuut.
Kulagić rent richting de bal. Kulagić geeft een hoge lob. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Nk Ruda 7:1

57e minuut.
Hajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajder passt de bal zonder na te denken. Lipka rent richting de bal. Kamber is nu in balbezit. Kamber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Marchev met een sublieme pass. Lovrenčić probeert naar een medespeler te passen. Hajder met een sublieme pass. Kamber rent richting de bal. Kamber haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Hajder passt de bal met de wreef. Komočar probeert naar een medespeler te passen. Kamber rent richting de bal. Kamber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Sidea probeert naar een medespeler te passen. Scarpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulagić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulagić krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Likić kopt de bal weg. Daar is Karakoç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komočar met een sublieme pass. Kočo rent richting de bal. Kočo draait met de bal, schiet en ... Sonora bokst de bal weg.

76e minuut.
Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Hajder geeft een lange en hoge pass. Lipka is nu in balbezit. Lipka met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kamber is nu in balbezit. Kamber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Nk Ruda 8:1

79e minuut.
Kočo passt de bal in één keer door. Hajder geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lipka de bal onder controle te krijgen. Kamber is nu in balbezit. Kamber schiet op doel. Sonora bokst de bal weg.

80e minuut.
Zachara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komočar met een snelle inworp. Kočo rent richting de bal. Kočo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Komočar speelt de bal door. Zachara rent richting de bal. Kočo onderschept slim de pass. Kočo schiet op doel. Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Nk Ruda 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 31%, Nk Ruda 69%.
FC Pogar - Nk Ruda 9:1