Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rypin ASRIM Iskrzynia
ZewCiotkiRambo Tactiek Na3
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 11
45.9 gemiddelde waardering 67.1
adequate Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Whittaker passt de bal in één keer door. Uribe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobol`. Uribe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pejas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel. Pitry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:1

20e minuut.
Osmanović kopt de bal weg. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:2

23e minuut.
Contra rent richting de bal. Jurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Jurukov passt de bal in één keer door. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Uribe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Schwarcz kopt de bal weg. Pejas rent richting de bal. Uribe met een sublieme pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. Pitry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:3

38e minuut.
Jurukov passt de bal zonder na te denken. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker passt de bal met de wreef. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Schwarcz probeert naar een medespeler te passen. Uribe rent richting de bal. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe verovert de bal door een tackle van achteren. Uribe haalt uit met een fantastische trap. Pitry bokst de bal weg.

41e minuut.
Uribe kopt de bal weg. Schwarcz speelt de bal door. Daar is Contra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarcz is nu in balbezit. Jurukov geeft een hoge lob. Pitry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Osmanović kan de bal niet met de borst controleren. Cassigoli rent richting de bal. Osmanović maakt een afschuwelijke overtreding. Cassigoli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cassigoli kan niet meer verder spelen. Florêncio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 75%, ASRIM Iskrzynia 25%.
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:3

46e minuut.
Tłusty komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Canonici onderschept slim de pass. Jurukov is nu in balbezit. Sobol` legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobol` krijgt een gele kaart. Jurukov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Uribe neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:4

52e minuut.
Kicek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pniewski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Villasanti met een sublieme pass. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ... Pitry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:5

57e minuut.
Bernard is nu in balbezit. Florêncio rent richting de bal. Florêncio geeft een hoge lob. Kuusiluoma rent richting de bal. Kuusiluoma schiet op doel. Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ragnarsson verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Ragnarsson trapt de bal weg van het doel. Whittaker kopt de bal weg. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:6

60e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Whittaker passt de bal met de wreef. Uribe is nu in balbezit. Uribe schiet op doel. Pitry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:7

74e minuut.
Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov passt de bal in één keer door. Uribe is nu in balbezit. Uribe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pitry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Canonici rent richting de bal. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Pitry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:8

80e minuut.
Sobol` is nu in balbezit. Jurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Jurukov passt de bal zonder na te denken. Uribe rent richting de bal. Uribe schiet op doel. Pitry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Folc is nu in balbezit. Ragnarsson onderschept slim de pass. Ragnarsson geeft een hoge lob. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tłusty met een sublieme pass. Villasanti onderschept slim de pass. Inworp. Schwarcz met een snelle inworp. Jurukov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 76%, ASRIM Iskrzynia 24%.
FC Rypin - ASRIM Iskrzynia 0:8