Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Meteor SC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7759
Meteor SC Real Spartacus
bogyo Tactiek friendly
40% Balbezit 60%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 50
average Schieten adequate
weak Passen good
average Verdedigen average


8e minuut.
Tanboğa passt de bal in één keer door. Incze rent richting de bal. Gálhidi onderschept slim de pass. Margitay is nu in balbezit. Margitay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Finta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szatke is nu in balbezit. Fenyvesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szatke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zila zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 1:0

17e minuut.
Margitay heeft problemen om de bal te vangen. Margitay passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szatke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Finta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vreća probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finta met de inworp. Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Glöckner is nu in balbezit. Glöckner passt de bal zonder na te denken. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi draait met de bal, schiet en ... Kürti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meteor SC - Real Spartacus 1:1

33e minuut.
Gálhidi onderschept slim de pass. Szatke is nu in balbezit. Gálhidi begaat een overtreding. Gálhidi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Reszeli Soós met een sublieme pass. Daar is Glöckner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glöckner speelt de bal door. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Leskó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanboğa bereikt de bal nog maar net als eerste. Finta begaat een overtreding. Finta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 32%, Real Spartacus 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meteor SC - Real Spartacus 1:1

49e minuut.
Udvardy kopt de bal weg. Margitay heeft problemen om de bal te vangen. Laár schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laár krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Koszta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Földes rent richting de bal. Zila is nu in balbezit. Zila schiet op doel. Arkadaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 2:1

76e minuut.
Pinczés rent richting de bal. Daar is Pinczés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinczés passt de bal zonder na te denken. Gálhidi rent richting de bal. Gálhidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Udvardy speelt de bal door. Inworp. Zila met de inworp. Finta bereikt de bal nog maar net als eerste. Finta geeft de bal voor. Arkadaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kis-Molnár onderschept slim de pass. Kis-Molnár met een sublieme pass. Laár is nu in balbezit. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. Kürti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 35%, Real Spartacus 65%.
Meteor SC - Real Spartacus 2:1