Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PASATSPOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2077
PASATSPOR St.Paulie.Gasgoine
sonF Tactiek 352
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 46.7
formidable Schieten very good
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Ferreira Gabriel geeft een hoge lob. Haley rent richting de bal. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Bailey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - St.Paulie.Gasgoine 1:0

13e minuut.
Murzacu kopt de bal weg. Daar is Talapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chardon rent richting de bal. Chardon schiet op doel. Hacıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Murzacu kopt de bal weg. Zaha speelt de bal door. Kluivert heeft problemen om de bal te vangen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Bailey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Axundzadə passt de bal met de wreef. Murzacu is nu in balbezit. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Bailey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Hartinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kluivert met de inworp. Carren is nu in balbezit. Carren geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ferreira Gabriel kopt de bal weg. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaha. Zaha krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Louwette speelt de bal door. Daar is Murzacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constable schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Constable moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Constable schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Carren speelt de bal door. Klungelig pakt Scholes de bal. İzbırakmaz probeert naar een medespeler te passen. Murzacu heeft problemen om de bal te vangen. Murzacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Louwette probeert de bal met de borst te controleren. Louwette speelt de bal door. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - St.Paulie.Gasgoine 2:0

32e minuut.
Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu begaat een overtreding. Kluivert raakt geblesseerd tijdens het duel. Kluivert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hacıoğlu met een sublieme pass. Murzacu rent richting de bal. Ferreira Gabriel rent richting de bal. Ferreira Gabriel schiet op doel. Bailey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İzbırakmaz zal de hoekschop nemen. Ferreira Gabriel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Louwette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louwette passt de bal met de wreef. Ferreira Gabriel rent richting de bal. Ferreira Gabriel schiet op doel. Ingall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Louwette rent richting de bal. Louwette passt de bal met de wreef. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Bailey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - St.Paulie.Gasgoine 3:0

39e minuut.
Åsheim met een snelle inworp. Scholes is nu in balbezit. İzbırakmaz begaat een overtreding. İzbırakmaz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette geeft een hoge lob. Haley is nu in balbezit. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - St.Paulie.Gasgoine 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASATSPOR 43%, St.Paulie.Gasgoine 57%.
PASATSPOR - St.Paulie.Gasgoine 4:0

49e minuut.
Kluivert is nu in balbezit. Portuga onderschept slim de pass. Portuga probeert naar een medespeler te passen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Bailey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Bailey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

54e minuut.
Portuga is nu in balbezit. Portuga passt de bal met de wreef. Rayner speelt de bal door. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Bailey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Chardon passt de bal in één keer door. Louwette met een sublieme pass. Talapa probeert naar een medespeler te passen. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Portuga onderschept slim de pass. Portuga speelt de bal door. Louwette speelt de bal door. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Bailey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Åsheim verovert de bal door een tackle van achteren. Louwette probeert naar een medespeler te passen. Haley onderschept slim de pass. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Louwette passt de bal zonder na te denken. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ingall de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - St.Paulie.Gasgoine 5:0

79e minuut.
Talapa rent richting de bal. Talapa probeert naar een medespeler te passen. Murzacu met een sublieme pass. Ferreira Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira Gabriel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə passt de bal met de wreef. İzbırakmaz probeert naar een medespeler te passen. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Rayner is nu in balbezit. Rayner probeert naar een medespeler te passen. Louwette probeert naar een medespeler te passen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Bailey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu onderschept slim de pass. Kluivert maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kluivert moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kluivert schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASATSPOR 32%, St.Paulie.Gasgoine 68%.
PASATSPOR - St.Paulie.Gasgoine 5:0