Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lacrosse Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2395
Lacrosse Fc Mimik
532-3 Tactiek LOL
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
25.1 gemiddelde waardering 53
poor Schieten outstanding
average Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio passt de bal in één keer door. Doncu is nu in balbezit. Binescu is nu in balbezit. Binescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio passt de bal met de wreef. Osajda rent richting de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ... Kącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:1

5e minuut.
Binescu met een sublieme pass. Noormaa rent richting de bal. Hadaś geeft de bal voor. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Klungelig pakt Tabarelli de bal. Amâncio rent richting de bal. Amâncio geeft een hoge lob. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:2

20e minuut.
Eigler onderschept slim de pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler probeert naar een medespeler te passen. Binescu geeft een lange en hoge pass. Noormaa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Almendarez geeft een lange en hoge pass. Osajda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hadaś de bal onder controle te krijgen. Noormaa rent richting de bal. Noormaa schiet op doel. Kącki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadaś rent richting de bal. Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Noormaa schiet op doel. Kącki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:3

29e minuut.
Amâncio onderschept slim de pass. Amâncio passt de bal zonder na te denken. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel. Kącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:4

29e minuut.
Kropop met een sublieme pass. López Vallejo rent richting de bal. López Vallejo passt de bal zonder na te denken. Osajda heeft problemen om de bal te vangen. Osajda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal met de wreef. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa schiet op doel. Kącki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:5

36e minuut.
Yankov geeft een lange en hoge pass. Eigler kan de bal niet met de borst controleren. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:6

37e minuut.
Doncu geeft een lange en hoge pass. Kącki speelt de bal door. Binescu kopt de bal weg. Noormaa heeft problemen om de bal te vangen. Noormaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hadaś met een sublieme pass. Wielgo heeft problemen om de bal te vangen. Almendarez speelt de bal door. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Binescu rent richting de bal. Binescu passt de bal met de wreef. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel. Kącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:7

44e minuut.
Doncu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Michalczuk de bal. Noormaa is nu in balbezit. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 78%, Fc Mimik 22%.
Lacrosse - Fc Mimik 0:7

53e minuut.
Binescu heeft problemen om de bal te vangen. Binescu passt de bal in één keer door. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:8

55e minuut.
Eigler heeft problemen om de bal te vangen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda speelt de bal door. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu schiet op doel. Kącki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:9

60e minuut.
Almendarez passt de bal in één keer door. Binescu rent richting de bal. Binescu passt de bal met de wreef. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:10

70e minuut.
Almendarez is nu in balbezit. Almendarez passt de bal met de wreef. Amâncio rent richting de bal. Amâncio geeft een hoge lob. Osajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Almendarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez passt de bal zonder na te denken. Eigler verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doncu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Binescu de bal. Binescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Noormaa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:11

82e minuut.
Eigler rent richting de bal. Eigler passt de bal in één keer door. Daar is Michalczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - Fc Mimik 0:12

85e minuut.
Kącki speelt de bal door. Yankov kopt de bal weg. Amâncio speelt de bal door. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Amâncio speelt de bal door. Eigler is nu in balbezit. Osajda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Osajda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Osajda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 65%, Fc Mimik 35%.
Lacrosse - Fc Mimik 0:12