Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Wozniki CF Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2401
Real Wozniki CF FC Lenstar
5212 Tactiek 4-1-2-3
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 34.2
very good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Grobocopatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grobocopatel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grobocopatel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - FC Lenstar 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Quesada de bal. Escoto met een sublieme pass. Oostenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Oostenbach geeft de bal voor. Görbicz kopt de bal weg. Gorol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Grobocopatel kopt de bal weg. Daar is Brousseau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füllkrug is nu in balbezit. Rybkowski onderschept slim de pass. Rybkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rybkowski rent richting de bal. Brousseau is nu in balbezit. Rybkowski onderschept slim de pass. Draminos geeft een lange en hoge pass. Grobocopatel springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Brousseau rent richting de bal. Brousseau geeft een lange en hoge pass. Paneque probeert de bal aan de voet te houden. Rybkowski rent richting de bal. Rybkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 25%, FC Lenstar 75%.
Real Wozniki CF - FC Lenstar 1:0

61e minuut.
Prpa trapt de bal weg van het doel. Paneque kopt de bal weg. Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grobocopatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobocopatel haalt uit met een fantastische trap. Gorol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Görbicz met een snelle inworp. Paneque geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Draminos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draminos geeft een lange en hoge pass. Rybkowski is nu in balbezit. Rybkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - FC Lenstar 2:0

81e minuut.
Danzi geeft de bal voor. Füllkrug is nu in balbezit. Paneque begaat een overtreding. Paneque krijgt een gele kaart. Füllkrug moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Füllkrug kan niet meer verder spelen. Bigus komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Paneque speelt de bal door. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz probeert naar een medespeler te passen. Grobocopatel is nu in balbezit. Grobocopatel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Draminos rent richting de bal. Draminos geeft de bal voor. Rybkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkowski haalt uit met een fantastische trap. Gorol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - FC Lenstar 3:0

86e minuut.
Danzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paneque met een snelle inworp. Draminos rent richting de bal. Draminos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Draminos passt de bal met de wreef. Görbicz met een sublieme pass. Grobocopatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobocopatel schiet op doel. Gorol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - FC Lenstar 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 30%, FC Lenstar 70%.
Real Wozniki CF - FC Lenstar 4:0