Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Akgwiz Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3149
Akgwiz FC Maho Club
Snorow Tactiek maho1 vol1
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
34.6 gemiddelde waardering 60
adequate Schieten formidable
average Passen formidable
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Stadler geeft een lange en hoge pass. Moroni kopt de bal weg. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Varga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:1

10e minuut.
İlalay is nu in balbezit. İlalay passt de bal in één keer door. do Pagode rent richting de bal. do Pagode draait met de bal, schiet en ... Varga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:2

13e minuut.
İlalay rent richting de bal. İlalay passt de bal zonder na te denken. do Pagode bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pagode draait met de bal, schiet en ... Varga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt do Pagode de bal. do Pagode geeft een hoge lob. Varga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Moroni verovert de bal door een tackle van achteren. Moroni probeert naar een medespeler te passen. do Pagode rent richting de bal. do Pagode haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
van der Vliet is nu in balbezit. van der Vliet geeft een lange en hoge pass. Stumpf speelt de bal door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Varga bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stumpf neemt de hoekschop. Barbarosoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Varga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:3

22e minuut.
Stadler is nu in balbezit. Stadler geeft een lange en hoge pass. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Varga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:4

25e minuut.
Daar is do Pagode, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Pagode geeft een lange en hoge pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:5

25e minuut.
Lahm heeft problemen om de bal te vangen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu met een sublieme pass. Osuna kan de bal niet met de borst controleren. Osuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
İlalay passt de bal met de wreef. Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopiński geeft een lange en hoge pass. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Varga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:6

31e minuut.
Dione met een sublieme pass. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler geeft een lange en hoge pass. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Varga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:7

34e minuut.
Stumpf kopt de bal weg. Moroni geeft een hoge lob. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Varga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:8

38e minuut.
İlalay is nu in balbezit. İlalay probeert naar een medespeler te passen. Daar is do Pagode, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Pagode geeft de bal voor. Barbarosoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:9

40e minuut.
Chatzichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf onderschept slim de pass. Stumpf speelt de bal door. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Stumpf kopt de bal weg. Barbarosoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. Varga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akgwiz 78%, FC Maho Club 22%.
Akgwiz - FC Maho Club 0:10

48e minuut.
İlalay bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalay passt de bal in één keer door. Osuna rent richting de bal. Osuna schiet op doel. Varga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:11

49e minuut.
Stumpf is nu in balbezit. Stumpf passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:12

52e minuut.
Moroni is nu in balbezit. Moroni passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Varga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. Varga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:13

54e minuut.
Dione is nu in balbezit. Dione geeft een lange en hoge pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:14

57e minuut.
do Pagode geeft een hoge lob. Buda heeft problemen om de bal te vangen. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. Varga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:15

59e minuut.
Stumpf is nu in balbezit. Stumpf passt de bal zonder na te denken. Moroni is nu in balbezit. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... Varga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni speelt de bal door. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... Varga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:16

63e minuut.
İlalay bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalay passt de bal met de wreef. Moroni rent richting de bal. Moroni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gassama de bal onder controle te krijgen. Varga bokst de bal weg.

65e minuut.
Buda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stumpf de bal. Buda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buda krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Stumpf de bal. Stumpf passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barbarosoğlu de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Varga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:17

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barbarosoğlu stond buitenspel. Buda neemt vlug de vrije trap. Konopiński kopt de bal weg. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stumpf neemt de hoekschop. Barbarosoğlu springt en kopt de bal. Varga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:18

75e minuut.
Konopiński probeert naar een medespeler te passen. Stumpf rent richting de bal. Stumpf passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
İlalay met een sublieme pass. Daar is Stumpf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stumpf geeft een lange en hoge pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barbarosoğlu is nu in balbezit. Varga probeert naar een medespeler te passen. Moroni kan de bal niet met de borst controleren. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. do Pagode bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pagode haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf geeft een hoge lob. Barbarosoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Varga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:19

89e minuut.
Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopiński passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Varga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - FC Maho Club 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akgwiz 67%, FC Maho Club 33%.
Akgwiz - FC Maho Club 0:20