Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio de Wysoka Kępa
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5061
Iskra Tarnow WHITE STAR*
cosik3 Tactiek 2
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 59.7
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Szmyd speelt de bal door. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak geeft een lange en hoge pass. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Guillou speelt de bal door. Puźniak heeft problemen om de bal te vangen. Puźniak speelt de bal door. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Liland bereikt de bal nog maar net als eerste. Liland geeft een lange en hoge pass. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk schiet op doel. Vuisić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - WHITE STAR* 0:1

15e minuut.
Daar is Višňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roch rent richting de bal. Roch speelt de bal door. Leński rent richting de bal. Leński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Reeves onderschept slim de pass. Reeves geeft een hoge lob. Quốc Vinh rent richting de bal. Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Leński draait met de bal, schiet en ... Chilovatîi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Meynieu probeert naar een medespeler te passen. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski geeft een hoge lob. Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leński haalt uit met een fantastische trap. Chilovatîi bokst de bal weg.

30e minuut.
Liland rent richting de bal. Liland geeft een hoge lob. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap. Vuisić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - WHITE STAR* 0:2

37e minuut.
Daar is Puźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meynieu speelt de bal door. Matyžonokas is nu in balbezit. Matyžonokas geeft een lange en hoge pass. Roch krijgt zijn hoofd ertegen. Chilovatîi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 48%, WHITE STAR* 52%.
Iskra Tarnow - WHITE STAR* 0:2

50e minuut.
Pomianowski met een sublieme pass. Roch rent richting de bal. Roch geeft een lange en hoge pass. Višňák is nu in balbezit. Leński onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Matyžonokas kopt de bal weg. Roch is nu in balbezit. Roch met een sublieme pass. Leński heeft problemen om de bal te vangen. Leński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Pomianowski kopt de bal weg. Roch rent richting de bal. Quốc Vinh onderschept slim de pass. Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Leński draait met de bal, schiet en ... Chilovatîi bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Quốc Vinh de bal. Guillou speelt de bal door. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak geeft een lange en hoge pass. Mirończuk springt en kopt de bal. Vuisić bokst de bal weg.

62e minuut.
Puźniak met een sublieme pass. Daar is Mirończuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirończuk met een sublieme pass. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Puźniak geeft een lange en hoge pass. Salamoński kopt de bal weg. Klungelig pakt Liland de bal. Liland geeft de bal voor. Bursuc krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Liland kopt de bal weg. Daar is Quốc Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leński is nu in balbezit. Leński draait met de bal, schiet en ... Chilovatîi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - WHITE STAR* 1:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matyžonokas met een snelle inworp. Leński is nu in balbezit. Leński draait met de bal, schiet en ... Wach probeert de bal aan de voet te houden. Chilovatîi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Roch heeft problemen om de bal te vangen. Roch schiet op doel. Chilovatîi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski passt de bal zonder na te denken. Quốc Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Leński is nu in balbezit. Leński draait met de bal, schiet en ... Chilovatîi bokst de bal weg.

87e minuut.
Puźniak probeert naar een medespeler te passen. Guillou met een sublieme pass. Salamoński verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Vuisić bokst de bal weg. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - WHITE STAR* 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 45%, WHITE STAR* 55%.
Iskra Tarnow - WHITE STAR* 1:3