Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Gdynia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1936
FC Gdynia Tropical Island
atak2+1 Tactiek adios
50% Balbezit 50%
6% Spel op eigen helft 94%
54 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 34.8
solid Schieten average
good Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Protazy probeert naar een medespeler te passen. Grzelak rent richting de bal. Grzelak speelt de bal door. Kapsaskis heeft problemen om de bal te vangen. Kapsaskis draait met de bal, schiet en ... Domagała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wujków heeft problemen om de bal te vangen. Wujków draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Milagreiro geeft een lange en hoge pass. Cioculescu kopt de bal weg. Kapsaskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsaskis haalt uit met een fantastische trap. Domagała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 1:0

7e minuut.
Gianquinto is nu in balbezit. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis passt de bal met de wreef. Wujków rent richting de bal. Wujków haalt uit met een fantastische trap. Domagała bokst de bal weg. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş schiet op doel. Domagała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 2:0

11e minuut.
Todari rent richting de bal. Todari geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cioculescu zal de hoekschop nemen. Kapsaskis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gianquinto kopt de bal weg. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton geeft de bal voor. Klungelig pakt Wujków de bal. Wujków haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kapsaskis heeft problemen om de bal te vangen. Kapsaskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 3:0

13e minuut.
Kapsaskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsaskis met een sublieme pass. Mezaroş rent richting de bal. Wujków rent richting de bal. Wujków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 4:0

14e minuut.
Łakomiec met een snelle inworp. Wujków bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujków passt de bal met de wreef. Kapsaskis rent richting de bal. Kapsaskis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 5:0

15e minuut.
Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş met een sublieme pass. Wujków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 6:0

17e minuut.
Cioculescu passt de bal met de wreef. Grzelak rent richting de bal. Grzelak passt de bal met de wreef. Kapsaskis rent richting de bal. Kapsaskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mezaroş de bal. Mezaroş met een sublieme pass. Wujków rent richting de bal. Wujków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 7:0

20e minuut.
Gianquinto is nu in balbezit. Gianquinto passt de bal in één keer door. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Domagała de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu passt de bal in één keer door. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş haalt uit met een fantastische trap. Domagała probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kapsaskis rent richting de bal. Kapsaskis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 8:0

23e minuut.
Domagała probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cioculescu met de inworp. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wujków rent richting de bal. Wujków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 9:0

26e minuut.
Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec probeert naar een medespeler te passen. Kapsaskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsaskis draait met de bal, schiet en ... Domagała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 10:0

27e minuut.
Cioculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapsaskis heeft problemen om de bal te vangen. Kapsaskis met een sublieme pass. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 11:0

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cioculescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kapsaskis kopt de bal weg. Wujków heeft problemen om de bal te vangen. Wujków haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 12:0

31e minuut.
Matallana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łakomiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wujków is nu in balbezit. Wujków schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 13:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łakomiec met de inworp. Wujków bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujków haalt uit met een fantastische trap. Domagała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 14:0

36e minuut.
Daar is Wujków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wujków de bal. Wujków haalt uit met een fantastische trap. Domagała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 15:0

38e minuut.
Łakomiec met de inworp. Wujków probeert naar een medespeler te passen. Kapsaskis rent richting de bal. Kapsaskis schiet op doel. Domagała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 16:0

40e minuut.
Cioculescu met de inworp. Kapsaskis rent richting de bal. Kapsaskis met een sublieme pass. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 17:0

41e minuut.
Thøgersen probeert de bal aan de voet te houden. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş speelt de bal door. Wujków is nu in balbezit. Wujków schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cioculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis speelt de bal door. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 18:0

44e minuut.
Cioculescu probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec speelt de bal door. Wujków is nu in balbezit. Wujków schiet op doel. Domagała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Wujków probeert naar een medespeler te passen. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis haalt uit met een fantastische trap. Domagała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 8%, Tropical Island 92%.
FC Gdynia - Tropical Island 19:0

46e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cioculescu neemt de hoekschop. Kapsaskis heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cioculescu zal de hoekschop nemen. Domagała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Protazy rent richting de bal. Protazy speelt de bal door. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 20:0

50e minuut.
Cioculescu met de inworp. Daar is Kapsaskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapsaskis probeert naar een medespeler te passen. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cioculescu met de inworp. Kapsaskis probeert naar een medespeler te passen. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş schiet op doel. Domagała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 21:0

53e minuut.
Humaid passt de bal met de wreef. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec passt de bal met de wreef. Mezaroş met een sublieme pass. Loureiro met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 22:0

55e minuut.
Inworp. Cioculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis schiet op doel. Domagała probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Cioculescu met een snelle inworp. Daar is Kapsaskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapsaskis schiet op doel. Domagała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 23:0

57e minuut.
Domagała speelt de bal door. Gianquinto kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cioculescu neemt de hoekschop. Wujków maakt een snoekduik en kopt de bal. Domagała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gianquinto probeert naar een medespeler te passen. Dunbar kan de bal niet met de borst controleren. Morton onderschept slim de pass. Wujków heeft problemen om de bal te vangen. Wujków haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Domagała probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cioculescu met de inworp. Kapsaskis rent richting de bal. Kapsaskis haalt uit met een fantastische trap. Domagała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Gianquinto is nu in balbezit. Kapsaskis verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsaskis speelt de bal door. Wujków rent richting de bal. Wujków haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 24:0

63e minuut.
Thøgersen is nu in balbezit. Thøgersen geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łakomiec neemt de hoekschop. Daar is Kapsaskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cioculescu met een snelle inworp. Kapsaskis controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cioculescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wujków kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łakomiec met een snelle inworp. Wujków bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 25:0

66e minuut.
Łakomiec met een snelle inworp. Wujków bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujków probeert naar een medespeler te passen. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kapsaskis de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Łakomiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzelak rent richting de bal. Grzelak geeft een lange en hoge pass. Mezaroş springt en kopt de bal. Domagała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioculescu met een snelle inworp. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Loureiro is nu in balbezit. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Kapsaskis is nu in balbezit. Wujków is nu in balbezit. Wujków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 26:0

71e minuut.
Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujków is nu in balbezit. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 27:0

74e minuut.
Wujków probeert naar een medespeler te passen. Loureiro heeft problemen om de bal te vangen. Loureiro probeert naar een medespeler te passen. Wujków rent richting de bal. Wujków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 28:0

77e minuut.
Łakomiec met een snelle inworp. Wujków rent richting de bal. Wujków speelt de bal door. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mezaroş kopt de bal weg. Kapsaskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsaskis speelt de bal door. Wujków is nu in balbezit. Wujków schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Cioculescu met de inworp. Kapsaskis probeert de bal met de borst te controleren. Kapsaskis probeert naar een medespeler te passen. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cioculescu met de inworp. Kapsaskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsaskis speelt de bal door. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 29:0

85e minuut.
Klungelig pakt Protazy de bal. Loureiro rent richting de bal. Loureiro speelt de bal door. Wujków is nu in balbezit. Mezaroş speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Domagała met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łakomiec met de inworp. Wujków rent richting de bal. Wujków geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cioculescu passt de bal met de wreef. Daar is Višnjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioculescu maakt een afschuwelijke overtreding. Cioculescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Višnjić raakt geblesseerd tijdens het duel. Višnjić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wujków kopt de bal weg. Wujków rent richting de bal. Wujków haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 30:0

90e minuut.
Loureiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Loureiro passt de bal zonder na te denken. Wujków bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujków schiet op doel. Domagała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kapsaskis heeft problemen om de bal te vangen. Kapsaskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tropical Island 31:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 4%, Tropical Island 96%.
FC Gdynia - Tropical Island 31:0