Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Futbol Kulübü Beware
5-3-2-Deneme Tactiek fly
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten formidable
solid Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Grijalva passt de bal met de wreef. Uribe probeert naar een medespeler te passen. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 0:1

2e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mišković niet meer kan verder spelen.

5e minuut.
Seim onderschept slim de pass. Seim geeft de bal voor. Puksec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zadylak rent richting de bal. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 0:2

7e minuut.
Keijzer kopt de bal weg. Gettka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakrystiański. Zakrystiański krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Baragaño met een sublieme pass. Nəcəfov met een sublieme pass. Klungelig pakt Marchesotti de bal. Seim is nu in balbezit. Seim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Puksec met een harde bal richting middenveld. Seim probeert naar een medespeler te passen. Zadylak heeft problemen om de bal te vangen. Zadylak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Seim probeert naar een medespeler te passen. Narea rent richting de bal. Narea probeert naar een medespeler te passen. Grijalva rent richting de bal. Grijalva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Nəcəfov is nu in balbezit. Seim speelt de bal door. Narea speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Germini trapt de bal weg van het doel. Daar is Marchesotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seim kopt de bal weg. Grijalva rent richting de bal. Grijalva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 0:3

16e minuut.
Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka passt de bal in één keer door. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 0:4

17e minuut.
Keijzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Keijzer passt de bal zonder na te denken. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy haalt uit met een fantastische trap. Baragaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hilalsoy onderschept slim de pass. Keseciler onderschept slim de pass. Keseciler geeft een hoge lob. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 0:5

23e minuut.
Seim met een snelle inworp. Uribe speelt de bal door. Narea probeert naar een medespeler te passen. Zadylak rent richting de bal. Zadylak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 0:6

25e minuut.
Hilalsoy kopt de bal weg. Daar is Narea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gettka. Gettka krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sárossy kopt de bal weg. Narea heeft problemen om de bal te vangen. Narea passt de bal zonder na te denken. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 0:7

30e minuut.
Narea passt de bal in één keer door. Uribe rent richting de bal. Uribe geeft de bal voor. Sárossy rent richting de bal. Sárossy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 0:8

31e minuut.
Certowicz met een sublieme pass. Marchesotti rent richting de bal. Marchesotti speelt de bal door. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 0:9

37e minuut.
Certowicz heeft problemen om de bal te vangen. Certowicz geeft een hoge lob. Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy haalt uit met een fantastische trap. Baragaño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:9

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen. Narea met een sublieme pass. Vescovi probeert de bal aan de voet te houden. Grijalva rent richting de bal. Grijalva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 58%, Beware 42%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:10

47e minuut.
Nəcəfov geeft de bal voor. Keseciler heeft problemen om de bal te vangen. Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy schiet op doel. Baragaño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gettka is nu in balbezit. Gettka haalt uit met een fantastische trap. Baragaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy passt de bal zonder na te denken. Puksec is nu in balbezit. Zadylak verovert de bal door een tackle van achteren. Zadylak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:11

51e minuut.
Puksec rent richting de bal. Puksec passt de bal met de wreef. Vescovi is nu in balbezit. Grijalva onderschept slim de pass. Grijalva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Catino met een harde bal richting middenveld. Seim kopt de bal weg. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:12

58e minuut.
Narea onderschept slim de pass. Narea speelt de bal door. Seim probeert naar een medespeler te passen. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:13

59e minuut.
Hilalsoy speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:14

61e minuut.
Sárossy passt de bal in één keer door. Seim rent richting de bal. Seim passt de bal in één keer door. Sárossy is nu in balbezit. Sárossy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Certowicz rent richting de bal. Keijzer geeft een lange en hoge pass. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sárossy de bal. Sárossy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Seim is nu in balbezit. Seim geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Marchesotti de bal onder controle te krijgen. Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Baragaño met een harde bal richting middenveld. Narea rent richting de bal. Narea passt de bal in één keer door. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:15

71e minuut.
Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe onderschept slim de pass. Uribe passt de bal zonder na te denken. Sárossy rent richting de bal. Sárossy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:16

79e minuut.
Puksec met een harde bal richting middenveld. Seim geeft een hoge lob. Puksec probeert de bal met de borst te controleren. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:17

81e minuut.
Keijzer verovert de bal door een tackle van achteren. Keijzer speelt de bal door. Zadylak speelt de bal door. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Keijzer geeft de bal voor. Puksec is nu in balbezit. Puksec geeft de bal voor. Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy schiet op doel. Baragaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Grijalva controleert de bal met de borst. Zadylak rent richting de bal. Zadylak passt de bal in één keer door. Sárossy is nu in balbezit. Sárossy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:18

85e minuut.
Daar is Certowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Certowicz geeft een lange en hoge pass. Zakrystiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baragaño de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zadylak heeft problemen om de bal te vangen. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Narea geeft een hoge lob. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:19

90e minuut.
Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Narea met een snel genomen vrije trap. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Puksec heeft problemen om de bal te vangen. Grijalva rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 49%, Beware 51%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - Beware 1:20