Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sunrise Temple in Sieniczno
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5027
Bianco-Neri Torpedo Lipsk
Z 4222per6 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 42.7
very good Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Patilha rent richting de bal. Zagorčić is nu in balbezit. Patilha verovert de bal door een tackle van achteren. Patilha draait met de bal, schiet en ... Petelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 1:0

7e minuut.
Ščukanec heeft problemen om de bal te vangen. Ščukanec verovert de bal door een tackle van achteren. Patilha rent richting de bal. Letnický rent richting de bal. Letnický draait met de bal, schiet en ... Petelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny passt de bal in één keer door. Czinkon bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon geeft een lange en hoge pass. Stach krijgt zijn hoofd ertegen. Karo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Caliandro speelt de bal door. Patilha is nu in balbezit. Patilha passt de bal met de wreef. Letnický rent richting de bal. Letnický draait met de bal, schiet en ... Petelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Qəmbərov passt de bal in één keer door. Patilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Patilha passt de bal met de wreef. Letnický rent richting de bal. Letnický schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Patilha is nu in balbezit. Letnický is nu in balbezit. Patilha is nu in balbezit. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický draait met de bal, schiet en ... Petelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Patilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patilha draait met de bal, schiet en ... Petelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Qəmbərov met een sublieme pass. Klungelig pakt Letnický de bal. Letnický met een sublieme pass. Patilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Patilha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Qəmbərov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Patilha de bal. Patilha speelt de bal door. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický schiet op doel. Petelski bokst de bal weg.

28e minuut.
Turletto heeft problemen om de bal te vangen. Turletto probeert naar een medespeler te passen. Qəmbərov geeft een hoge lob. Wrzecionkowski kan de bal niet met de borst controleren. Wrzecionkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dziekanowski probeert naar een medespeler te passen. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski passt de bal zonder na te denken. Letnický is nu in balbezit. Letnický draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patilha is nu in balbezit. Patilha schiet op doel. Petelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Claesen rent richting de bal. Claesen geeft de bal voor. Letnický rent richting de bal. Letnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 2:0

36e minuut.
Feregotti geeft de bal voor. Inworp. Klüft met de inworp. Maciejski rent richting de bal. Maciejski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Feregotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon onderschept slim de pass. Czinkon geeft een lange en hoge pass. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 2:1

44e minuut.
Turletto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feregotti. Turletto raakt geblesseerd tijdens het duel. Zagumny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stach krijgt zijn hoofd ertegen. Karo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 45%, Torpedo Lipsk 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 2:2

46e minuut.
Masoni komt het veld opgelopen. Musialik komt het veld opgelopen. Koziarzewski komt het veld opgelopen. Selymes komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Qəmbərov geeft een hoge lob. Zagorčić is nu in balbezit. Masoni verovert de bal door een tackle van achteren. Masoni draait met de bal, schiet en ... Petelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 3:2

55e minuut.
Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni is nu in balbezit. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický draait met de bal, schiet en ... Petelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 4:2

56e minuut.
Wrzecionkowski geeft een hoge lob. Sumarliðason kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qəmbərov met de inworp. Caliandro geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petelski bokst de bal weg. Letnický rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zagorčić verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 5:2

57e minuut.
Qəmbərov speelt de bal door. Letnický rent richting de bal. Ščukanec is nu in balbezit. Letnický onderschept slim de pass. Letnický schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Zagorčić kopt de bal weg. Zagumny probeert naar een medespeler te passen. Turletto is nu in balbezit. Turletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 5:3

66e minuut.
Maciejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski passt de bal in één keer door. Masoni is nu in balbezit. Masoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 6:3

69e minuut.
Caliandro probeert naar een medespeler te passen. Letnický rent richting de bal. Letnický geeft een hoge lob. Masoni rent richting de bal. Masoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maciejski kopt de bal weg. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turletto speelt de bal door. Koziarzewski is nu in balbezit. Koziarzewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Maciejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski passt de bal zonder na te denken. Czinkon speelt de bal door. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Letnický is nu in balbezit. Zagumny rent richting de bal. Letnický onderschept slim de pass. Letnický haalt uit met een fantastische trap. Petelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 42%, Torpedo Lipsk 58%.
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 6:3