Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Weisse Wiese Ropica ARena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3264
LZS Jutrzenka Ropica Polska NKP Podhale Nowy Targ
lol2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 27.7
excellent Schieten weak
excellent Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
Crawford probeert naar een medespeler te passen. Dzigoński met een sublieme pass. Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Heidemann rent richting de bal. Heidemann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szczypta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karpów rent richting de bal. Karpów haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 1:0

4e minuut.
Kuś met een sublieme pass. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś geeft de bal voor. Heidemann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 2:0

7e minuut.
Tabijna rent richting de bal. Tabijna geeft de bal voor. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ödemiş met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuś de bal. Kuś met een sublieme pass. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ragaman controleert de bal met de borst. Crawford rent richting de bal. Crawford passt de bal zonder na te denken. Daar is Karpów, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpów schiet op doel. Szczypta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Wolak speelt de bal door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann haalt uit met een fantastische trap. Dobosiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szczypta trapt de bal weg. Moder kopt de bal weg. Klungelig pakt Nam Sơn de bal. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann haalt uit met een fantastische trap. Szczypta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wolak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karpów maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 3:0

16e minuut.
Ödemiş passt de bal in één keer door. Kuś probeert naar een medespeler te passen. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów draait met de bal, schiet en ... Szczypta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Crawford met een sublieme pass. Kuś is nu in balbezit. Kuś passt de bal zonder na te denken. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann draait met de bal, schiet en ... Szczypta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cybulski speelt de bal door. Bieryn probeert naar een medespeler te passen. Crawford probeert naar een medespeler te passen. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ödemiş passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bieryn met de inworp. Ragaman geeft een hoge lob. Chlebowski kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Nam Sơn de bal. Wolak probeert naar een medespeler te passen. Crawford is nu in balbezit. Crawford geeft de bal voor. Heidemann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karpów is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heidemann neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Szczypta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 4:0

32e minuut.
Wolak verovert de bal door een tackle van achteren. Wolak geeft de bal voor. Dzigoński kan de bal niet met de borst controleren. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann draait met de bal, schiet en ... Szczypta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Crawford rent richting de bal. Crawford passt de bal met de wreef. Kuś speelt de bal door. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann draait met de bal, schiet en ... Szczypta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dobosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cybulski de bal. Karpów rent richting de bal. Karpów schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Wolak met de inworp. Crawford rent richting de bal. Crawford geeft een hoge lob. Karpów maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczypta bokst de bal weg.

40e minuut.
Cybulski rent richting de bal. Kuś onderschept slim de pass. Kuś speelt de bal door. Heidemann rent richting de bal. Heidemann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wolak met een sublieme pass. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann speelt de bal door. Karpów is nu in balbezit. Karpów haalt uit met een fantastische trap. Szczypta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Searle met een snelle inworp. Daar is Kuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuś geeft een hoge lob. Heidemann springt en kopt de bal. Szczypta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 30%, NKP Podhale Nowy Targ 70%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 5:0

47e minuut.
Karpów geeft een lange en hoge pass. Dobosiewicz kopt de bal weg. Kuś rent richting de bal. Kuś geeft een hoge lob. Daar is Dobosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczypta probeert naar een medespeler te passen. Ödemiş kopt de bal weg. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Crawford speelt de bal door. Klungelig pakt Karpów de bal. Karpów schiet op doel. Dzigoński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 6:0

57e minuut.
Kuś passt de bal in één keer door. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów passt de bal met de wreef. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Crawford rent richting de bal. Crawford speelt de bal door. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów draait met de bal, schiet en ... Szczypta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Longari komt het veld opgelopen. Mrówka komt het veld opgelopen. Krupa komt het veld opgelopen. Prałat komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dzigoński geeft een hoge lob. Öztürkeri rent richting de bal. Öztürkeri probeert naar een medespeler te passen. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ragaman probeert naar een medespeler te passen. Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrówka passt de bal met de wreef. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 7:0

69e minuut.
Nam Sơn speelt de bal door. Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrówka geeft een lange en hoge pass. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów draait met de bal, schiet en ... Szczypta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nam Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Karpów rent richting de bal. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa rent richting de bal. Krupa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczypta trapt de bal weg. Krupa kopt de bal weg. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bieryn geeft een hoge lob. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa probeert naar een medespeler te passen. Heidemann rent richting de bal. Heidemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kuś kopt de bal weg. Klungelig pakt Karpów de bal. Karpów passt de bal met de wreef. Krupa heeft problemen om de bal te vangen. Krupa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 8:0

87e minuut.
Öztürkeri verovert de bal door een tackle van achteren. Öztürkeri probeert naar een medespeler te passen. Krupa speelt de bal door. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 19%, NKP Podhale Nowy Targ 81%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - NKP Podhale Nowy Targ 9:0