Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Jupus ITA Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1367
FC Jupus ITA Rawa 2021 Katowice
d4-31a Tactiek champion
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 35.4
very good Schieten solid
very good Passen average
very good Verdedigen weak


3e minuut.
Putzo geeft een lange en hoge pass. Pietrantuono kopt de bal weg. Daar is Duraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Rawa 2021 Katowice 1:0

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Cyps de bal onder controle te krijgen. Gołdyn onderschept slim de pass. Met opzet legt Lanzavecchia zijn tegenspeler op de grond. Lanzavecchia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Vassalli rent richting de bal. Vassalli geeft de bal voor. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj verovert de bal door een tackle van achteren. Duraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hang onderschept slim de pass. Hang geeft een lange en hoge pass. Cyps kopt de bal weg. Duraj heeft problemen om de bal te vangen. Duraj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pietrantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrantuono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wojdała met een harde bal richting middenveld. Hang kopt de bal weg. Klungelig pakt Mićko de bal. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Rawa 2021 Katowice 2:0

30e minuut.
Mićko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietrantuono met een snelle inworp. Hang probeert naar een medespeler te passen. Duraj is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Rawa 2021 Katowice 3:0

33e minuut.
Doeltrap. Pergolizzi met een harde bal richting middenveld. Hang kopt de bal weg. Duraj rent richting de bal. Duraj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pergolizzi met een harde bal richting middenveld. Hang kopt de bal weg. Klungelig pakt Duraj de bal. Duraj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Castilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołdyn rent richting de bal. Onkasım bereikt de bal nog maar net als eerste. Onkasım draait met de bal, schiet en ... Pergolizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Rawa 2021 Katowice 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 51%, Rawa 2021 Katowice 49%.
FC Jupus ITA - Rawa 2021 Katowice 3:1

46e minuut.
Uneken komt het veld opgelopen. Zapolny komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Castilli kopt de bal weg. Rašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj verovert de bal door een tackle van achteren. Duraj draait met de bal, schiet en ... Hang probeert de bal aan de voet te houden. Wojdała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Duraj passt de bal zonder na te denken. Uneken rent richting de bal. Uneken passt de bal met de wreef. Duraj rent richting de bal. Duraj schiet op doel. Wojdała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bärtschi speelt de bal door. Uneken rent richting de bal. Uneken geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duraj de bal. Duraj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal rolt over de achterlijn. Ferrero komt het veld opgelopen. Cárdenas komt het veld opgelopen. Wojdała trapt de bal weg. Hang kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Duraj de bal onder controle te krijgen. Duraj schiet op doel. Wojdała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Mitt rent richting de bal. Duraj onderschept slim de pass. Hang rent richting de bal. Duraj is nu in balbezit. Duraj haalt uit met een fantastische trap. Wojdała bokst de bal weg.

68e minuut.
Uneken passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Duraj de bal. Duraj passt de bal in één keer door. Hang is nu in balbezit. Hang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanuch met een sublieme pass. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ... Wojdała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uneken geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duraj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Rawa 2021 Katowice 4:1

76e minuut.
Wojdała trapt de bal weg van het doel. Uneken kopt de bal weg. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj verovert de bal door een tackle van achteren. Duraj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mićko rent richting de bal. Mićko passt de bal met de wreef. Uneken rent richting de bal. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 31%, Rawa 2021 Katowice 69%.
FC Jupus ITA - Rawa 2021 Katowice 4:1