Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurboDymoMeni Zabrze Lemon FHU
Ryzyk Fizyk Tactiek 222
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 28.6
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Mojżysz passt de bal zonder na te denken. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec passt de bal in één keer door. Daar is Mierzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierzejewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Mojżysz kopt de bal weg. Silveira Tavares controleert de bal met de borst. Silveira Tavares passt de bal zonder na te denken. Mierzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 1:0

7e minuut.
Łakomiec met de inworp. Haughton rent richting de bal. Haughton geeft de bal voor. Mierzejewski rent richting de bal. Mierzejewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mojżysz rent richting de bal. Mojżysz met een sublieme pass. Klungelig pakt Mierzejewski de bal. Mierzejewski schiet op doel. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mojżysz kopt de bal weg. Mierzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński rent richting de bal. Mierzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzejewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Silveira Tavares met de inworp. Mojżysz heeft problemen om de bal te vangen. Mojżysz geeft de bal voor. Haughton is nu in balbezit. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Łakomiec probeert naar een medespeler te passen. Haughton heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Duchewicz zijn tegenspeler op de grond. Haughton raakt geblesseerd tijdens het duel. Haughton wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 2:0

25e minuut.
Daar is Mierzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prstojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prstojević passt de bal met de wreef. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 3:0

31e minuut.
Dierickx geeft een lange en hoge pass. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec probeert naar een medespeler te passen. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 4:0

33e minuut.
Qualira passt de bal zonder na te denken. Jaunutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzejewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mierzejewski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx geeft de bal voor. Klungelig pakt Mierzejewski de bal. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 5:0

44e minuut.
Mojżysz speelt de bal door. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec speelt de bal door. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 20%, Lemon FHU 80%.
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 6:0

50e minuut.
Mojżysz speelt de bal door. Deen rent richting de bal. Deen passt de bal zonder na te denken. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Mojżysz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Silveira Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveira Tavares geeft een hoge lob. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ... Cardozo bokst de bal weg. Mierzejewski rent richting de bal. Mierzejewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares probeert naar een medespeler te passen. Gogoncea heeft problemen om de bal te vangen. Mierzejewski is nu in balbezit. Mierzejewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Blaha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Silveira Tavares met de inworp. Mojżysz heeft problemen om de bal te vangen. Mojżysz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares geeft de bal voor. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ... Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 7:0

61e minuut.
Dierickx passt de bal met de wreef. Łakomiec is nu in balbezit. Prstojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomiec geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mierzejewski rent richting de bal. Mierzejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 8:0

63e minuut.
Haughton rent richting de bal. Prstojević is nu in balbezit. Haughton onderschept slim de pass. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Duchewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Silveira Tavares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haughton maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Daar is Duchewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qualira bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzejewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea geeft de bal voor. Silveira Tavares geeft de bal voor. Haughton is nu in balbezit. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nawałka is nu in balbezit. Dierickx verovert de bal door een tackle van achteren. Dierickx passt de bal zonder na te denken. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Blaha trapt de bal weg. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares met een sublieme pass. Mierzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 9:0

85e minuut.
Silveira Tavares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojżysz heeft problemen om de bal te vangen. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares geeft een hoge lob. Haughton springt en kopt de bal. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 12%, Lemon FHU 88%.
TurboDymoMeni Zabrze - Lemon FHU 9:0