Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CoveiCity Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 503
CoveiCity Nebulesia JK
haha Tactiek Stay low!
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 39.6
solid Schieten very good
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał geeft een hoge lob. Inworp. Adamas met een snelle inworp. Cintra Dias geeft de bal voor. Paal!

6e minuut.
Chmiest rent richting de bal. Chmiest geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintra Dias met de inworp. Adamas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biltse bereikt de bal nog maar net als eerste. Biltse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Nebulesia JK 0:1

7e minuut.
Peruggini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vaage de bal. Chmiest is nu in balbezit. Biltse onderschept slim de pass. Biltse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Biltse kopt de bal weg. Klungelig pakt Buśkiewicz de bal. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Biltse verovert de bal door een tackle van achteren. Biltse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cintra Dias passt de bal zonder na te denken. Pohlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek begaat een overtreding. Ben Barek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Cintra Dias is nu in balbezit. Cintra Dias passt de bal met de wreef. Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Castracanei verovert de bal door een tackle van achteren. Castracanei geeft een hoge lob. Domínguez bokst de bal weg. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Nebulesia JK 0:2

27e minuut.
Adamas passt de bal in één keer door. Biltse is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dośpiał. Dośpiał krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Buśkiewicz passt de bal met de wreef. Biltse bereikt de bal nog maar net als eerste. Biltse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Nebulesia JK 0:3

39e minuut.
Buśkiewicz rent richting de bal. Vaage verovert de bal door een tackle van achteren. Vaage geeft een hoge lob. Cimberle rent richting de bal. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. Arapa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 69%, Nebulesia JK 31%.
CoveiCity - Nebulesia JK 0:3

47e minuut.
Peruggini kopt de bal weg. Ärmpalu heeft problemen om de bal te vangen. Cimberle rent richting de bal. Cimberle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Nebulesia JK 1:3

53e minuut.
Cintra Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra Dias geeft een hoge lob. Moczulski heeft problemen om de bal te vangen. Biltse is nu in balbezit. Biltse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cintra Dias probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal in één keer door. Biltse bereikt de bal nog maar net als eerste. Biltse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Nebulesia JK 1:4

62e minuut.
Cintra Dias speelt de bal door. Biltse is nu in balbezit. Biltse passt de bal in één keer door. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintra Dias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamas met een sublieme pass. Klungelig pakt Cintra Dias de bal. Cintra Dias geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Nebulesia JK 1:5

77e minuut.
Biltse is nu in balbezit. Minciună rent richting de bal. Biltse onderschept slim de pass. Biltse schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moczulski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz passt de bal in één keer door. Biltse rent richting de bal. Biltse haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Nebulesia JK 1:6

84e minuut.
Inworp. Eminescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună geeft de bal voor. Peruggini rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Biltse passt de bal in één keer door. Castracanei rent richting de bal. Castracanei geeft de bal voor. Biltse is nu in balbezit. Biltse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Nebulesia JK 1:7

89e minuut.
Castracanei is nu in balbezit. Vaage bereikt de bal nog maar net als eerste. Castracanei begaat een overtreding. Castracanei krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Biltse probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castracanei de bal. Castracanei geeft een hoge lob. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Nebulesia JK 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 64%, Nebulesia JK 36%.
CoveiCity - Nebulesia JK 1:8