Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sport Macoña Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2567
Sport Macoña MOTO JELCZ OŁAWA
352 Tactiek Tajger Bonzo
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.8 gemiddelde waardering 48.8
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Saravia de bal onder controle te krijgen. Molina onderschept slim de pass. Molina passt de bal met de wreef. Konradowski rent richting de bal. Konradowski haalt uit met een fantastische trap. Bobadilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmek geeft een hoge lob. Konradowski rent richting de bal. Konradowski schiet op doel. Bobadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Macoña - MOTO JELCZ OŁAWA 0:1

7e minuut.
Cartel speelt de bal door. Klungelig pakt Saravia de bal. Konradowski rent richting de bal. Konradowski draait met de bal, schiet en ... Bobadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Macoña - MOTO JELCZ OŁAWA 0:2

10e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een hoge lob. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Serrano speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina probeert naar een medespeler te passen. Konradowski is nu in balbezit. Konradowski haalt uit met een fantastische trap. Bobadilla bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bobadilla niet meer kan verder spelen. Miranda komt het veld opgelopen. Colméia neemt de hoekschop. Klungelig pakt Konradowski de bal. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski verovert de bal door een tackle van achteren. Konradowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guasca probeert naar een medespeler te passen. Colméia is nu in balbezit. Colméia passt de bal met de wreef. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Macoña - MOTO JELCZ OŁAWA 0:3

37e minuut.
Szmek speelt de bal door. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw geeft een lange en hoge pass. Konradowski rent richting de bal. Konradowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Arévalo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Macoña 65%, MOTO JELCZ OŁAWA 35%.
Sport Macoña - MOTO JELCZ OŁAWA 0:3

46e minuut.
Gonstaw heeft problemen om de bal te vangen. Gonstaw geeft een lange en hoge pass. Daar is Saravia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konradowski rent richting de bal. Konradowski draait met de bal, schiet en ... Miranda bokst de bal weg.

50e minuut.
Łobodzki rent richting de bal. Łobodzki passt de bal zonder na te denken. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Miyasaki de bal. Plop is nu in balbezit. Plop geeft de bal voor. Konradowski rent richting de bal. Konradowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Macoña - MOTO JELCZ OŁAWA 0:4

65e minuut.
Haro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molina met een snelle inworp. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Apaza trapt de bal weg. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki passt de bal met de wreef. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Łobodzki rent richting de bal. Łobodzki probeert naar een medespeler te passen. Konradowski is nu in balbezit. Konradowski haalt uit met een fantastische trap. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Molina passt de bal zonder na te denken. Colméia is nu in balbezit. Colméia speelt de bal door. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Apaza geeft de bal voor. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina probeert naar een medespeler te passen. Konradowski heeft problemen om de bal te vangen. Konradowski draait met de bal, schiet en ... Miranda bokst de bal weg.

86e minuut.
Łobodzki rent richting de bal. Łobodzki geeft de bal voor. Echenique is nu in balbezit. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski schiet op doel. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Macoña 58%, MOTO JELCZ OŁAWA 42%.
Sport Macoña - MOTO JELCZ OŁAWA 0:4