Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: No tengo tennis Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 9236
No tengo tennis Yonose Fc
4-4-2 Tactiek J Pechofrio
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
59.8 gemiddelde waardering 68.1
solid Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


9e minuut.
Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak passt de bal zonder na te denken. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá haalt uit met een fantastische trap. Wal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Yonose Fc 0:1

24e minuut.
Santana onderschept slim de pass. Santana geeft een lange en hoge pass. Horta kopt de bal weg. Beniak rent richting de bal. Beniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Horta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posada met een sublieme pass. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta geeft een lange en hoge pass. Beniak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Maz neemt vlug de vrije trap. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Santana zijn tegenspeler op de grond. Kostrzewa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Omgiewicz wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Yonose Fc 1:1

42e minuut.
Navajas onderschept slim de pass. Navajas passt de bal in één keer door. Horta rent richting de bal. Horta geeft de bal voor. Beniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Yonose Fc 1:2

44e minuut.
Beniak kopt de bal weg. Horta is nu in balbezit. Horta passt de bal zonder na te denken. Beniak heeft problemen om de bal te vangen. Beniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 56%, Yonose Fc 44%.
No tengo tennis - Yonose Fc 1:2

52e minuut.
Ceascin onderschept slim de pass. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta passt de bal met de wreef. Beniak rent richting de bal. Beniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Smekens geeft de bal voor. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia probeert naar een medespeler te passen. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana geeft de bal voor. Horta is nu in balbezit. Horta draait met de bal, schiet en ... Wal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Katrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katrakis geeft een hoge lob. Santana controleert de bal met de borst. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Özkalaycı heeft problemen om de bal te vangen. Özkalaycı geeft een lange en hoge pass. D`Elia controleert de bal met de borst. D`Elia schiet op doel. Wal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert D`Elia de bal onder controle te krijgen. Ugáz is nu in balbezit. Ugáz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt D`Elia de bal. D`Elia haalt uit met een fantastische trap. Wal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Omgiewicz de bal. Posada geeft een lange en hoge pass. Beniak rent richting de bal. Beniak haalt uit met een fantastische trap. Wal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Yonose Fc 1:3

90e minuut.
Horta is nu in balbezit. Horta geeft een lange en hoge pass. Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Yonose Fc 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 61%, Yonose Fc 39%.
No tengo tennis - Yonose Fc 1:4