Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:24
  • Competitiewedstrijd: Ekstraklasa
  • Stadion: Ejsmonda Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 65748
arka@gdynia Dragon Ball
532wingL Tactiek BUBAS
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
80.6 gemiddelde waardering 79.3
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
briljant Verdedigen briljant


2e minuut.
Narkus probeert naar een medespeler te passen. Dương Khánh is nu in balbezit. Dương Khánh passt de bal in één keer door. Matiku is nu in balbezit. Matiku geeft een lange en hoge pass. Duțulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Dragon Ball 0:1

6e minuut.
Sędek geeft de bal voor. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khánh Giang krijgt een gele kaart. Kwilecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bircan komt bij de bal en schiet. Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Runjić passt de bal met de wreef. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuccio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dương Khánh komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Dragon Ball 0:2

8e minuut.
Bircan rent richting de bal. Dương Khánh onderschept slim de pass. Dương Khánh passt de bal in één keer door. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel. Duțulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bircan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft een hoge lob. Bircan krijgt zijn hoofd ertegen. Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Matiku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dương Khánh is nu in balbezit. Dương Khánh speelt de bal door. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić draait met de bal, schiet en ... Duțulescu bokst de bal weg.

31e minuut.
Bircan kopt de bal weg. Kwilecki rent richting de bal. Khánh Giang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khánh Giang krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kwilecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bircan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Decarolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski passt de bal met de wreef. Bircan is nu in balbezit. Bircan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Dragon Ball 1:2

36e minuut.
Benkowski passt de bal in één keer door. Bircan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riveros. Bircan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Benkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Runjić kopt de bal weg. Narkus probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki rent richting de bal. Bircan rent richting de bal. Bircan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arka@gdynia - Dragon Ball 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 58%, Dragon Ball 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arka@gdynia - Dragon Ball 2:2

49e minuut.
Bircan kopt de bal weg. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski met een sublieme pass. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Decarolis bokst de bal weg.

50e minuut.
Benkowski is nu in balbezit. Benkowski passt de bal in één keer door. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Decarolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Šaraba passt de bal met de wreef. Daar is Matiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiku probeert naar een medespeler te passen. Runjić is nu in balbezit. Runjić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marcotti geeft een hoge lob. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Narkus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuccio raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuccio neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Matiku geeft een lange en hoge pass. Tuccio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Dragon Ball 2:3

59e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcotti verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwilecki krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Sułowski rent richting de bal. Bircan is nu in balbezit. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bircan rent richting de bal. Riveros is nu in balbezit. Bircan onderschept slim de pass. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Bircan is nu in balbezit. Kwilecki is nu in balbezit. Bircan rent richting de bal. Bircan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski met een sublieme pass. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 55%, Dragon Ball 45%.
arka@gdynia - Dragon Ball 2:3