Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fighters Zabujcze Strzały
622-1 Tactiek 532_new5
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
12 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
76.4 gemiddelde waardering 78
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


3e minuut.
Kusak maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaino probeert de bal aan de voet te houden. Roşca rent richting de bal. Roşca geeft de bal voor. Kusak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 1:0

4e minuut.
Crescento heeft problemen om de bal te vangen. Szmiel verovert de bal door een tackle van achteren. Szmiel probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Salvatierra bokst de bal weg. Ješić kopt de bal weg. Żyluk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bestry. Bestry krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Bestry probeert de bal met de borst te controleren. Bestry speelt de bal door. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft een hoge lob. Steinbrenner maakt een snoekduik en kopt de bal. Salvatierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Szmiel de bal. Crescento bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel begaat een overtreding. Szmiel krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz kopt de bal weg. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 1:1

18e minuut.
Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak rent richting de bal. Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru onderschept slim de pass. Cojocaru schiet op doel. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ješić passt de bal zonder na te denken. Szmiel met een sublieme pass. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 1:2

30e minuut.
Salvatierra speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kusak stond buitenspel. Constâncio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Salvatierra trapt de bal weg. Daar is Constâncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bestry probeert naar een medespeler te passen. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Salvatierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Meczecki geeft een lange en hoge pass. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Constâncio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kusak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kusak neemt de penalty, wat een uithaal! Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca draait met de bal, schiet en ... Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kusak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 2:2

37e minuut.
Šultes probeert naar een medespeler te passen. Crescento is nu in balbezit. Crescento geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bestry de bal. Bestry geeft een lange en hoge pass. Salvatierra bokst de bal weg. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 2:3

42e minuut.
Szmiel geeft een hoge lob. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruminkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruminkiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Salvatierra bokst de bal weg.

43e minuut.
Szmiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Steinbrenner de bal. Steinbrenner speelt de bal door. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel. Salvatierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szmiel neemt de hoekschop. Steinbrenner springt en kopt de bal. Salvatierra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 2:4

45e minuut.
Daar is Panaite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 67%, Zabujcze Strzały 33%.
FC Fighters - Zabujcze Strzały 3:4

49e minuut.
Kusak rent richting de bal. Zaino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kusak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żyluk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roşca rent richting de bal. Roşca geeft een lange en hoge pass. Kusak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Meczecki rent richting de bal. Szmiel met een sublieme pass. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Haroutiunyan probeert de bal met de borst te controleren. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 4:4

58e minuut.
Bestry speelt de bal door. Szmiel met een sublieme pass. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 4:5

61e minuut.
Cojocaru is nu in balbezit. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite passt de bal in één keer door. Daar is Bestry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bestry geeft een hoge lob. Salvatierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frăţilă komt het veld opgelopen. Szerszunowicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Crescento de bal. Szmiel onderschept slim de pass. Szmiel geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Meczecki geeft de bal voor. Roşca is nu in balbezit. Roşca geeft de bal voor. Cojocaru springt en kopt de bal. Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fighters - Zabujcze Strzały 5:5

79e minuut.
Szmiel rent richting de bal. Szmiel probeert naar een medespeler te passen. Bestry probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Salvatierra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fighters 63%, Zabujcze Strzały 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fighters - Zabujcze Strzały 5:5