Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Zatorze Orły Rafała P.
Skrzydło Tactiek lig mistzow2 de6
67% Balbezit 33%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
68.6 gemiddelde waardering 31.3
formidable Schieten average
formidable Passen poor
outstanding Verdedigen weak


2e minuut.
Briscariu speelt de bal door. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov probeert naar een medespeler te passen. Notario Caro is nu in balbezit. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap. Masternak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Borek speelt de bal door. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov probeert naar een medespeler te passen. Notario Caro is nu in balbezit. Notario Caro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 1:0

7e minuut.
Özal passt de bal met de wreef. Plumb rent richting de bal. Plumb geeft een hoge lob. Umudov is nu in balbezit. Umudov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bilgiç geeft een lange en hoge pass. Kozakowski kopt de bal weg. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu geeft een lange en hoge pass. Umudov maakt een snoekduik en kopt de bal. Masternak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Notario Caro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piórek heeft problemen om de bal te vangen. Notario Caro is nu in balbezit. Notario Caro schiet op doel. Masternak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Colaianni kopt de bal weg. Notario Caro met een sublieme pass. Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgiç geeft een hoge lob. Umudov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sieńko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colaianni de bal. Colaianni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bilgiç is nu in balbezit. Sudrowicz geeft een lange en hoge pass. Borek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briscariu geeft een lange en hoge pass. Notario Caro maakt een snoekduik en kopt de bal. Masternak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bilgiç neemt de hoekschop. Notario Caro kopt de bal weg. Umudov rent richting de bal. Umudov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 2:0

24e minuut.
Daar is Wilkojański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkojański met een sublieme pass. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu passt de bal zonder na te denken. Notario Caro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 3:0

27e minuut.
Colaianni heeft problemen om de bal te vangen. Umudov rent richting de bal. Notario Caro rent richting de bal. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 4:0

28e minuut.
Vastic passt de bal in één keer door. Flakowski probeert de bal aan de voet te houden. Notario Caro met een sublieme pass. Bilgiç is nu in balbezit. Bilgiç schiet op doel. Masternak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pietrzykowski heeft problemen om de bal te vangen. Bilgiç rent richting de bal. Bilgiç draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 5:0

32e minuut.
Wilkojański met een sublieme pass. Bilgiç is nu in balbezit. Bilgiç geeft de bal voor. Notario Caro springt en kopt de bal. Masternak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Colaianni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bilgiç de bal. Bilgiç geeft de bal voor. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 6:0

39e minuut.
Wilkojański heeft problemen om de bal te vangen. Wilkojański passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bilgiç de bal. Bilgiç geeft de bal voor. Notario Caro is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Notario Caro passt de bal in één keer door. Daar is Bilgiç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilgiç geeft de bal voor. Notario Caro krijgt zijn hoofd ertegen. Masternak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Zatorze 19%, Orły Rafała P. 81%.
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 7:0

48e minuut.
Plumb passt de bal zonder na te denken. Özal is nu in balbezit. Özal geeft een hoge lob. Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgiç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Coronado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu geeft een lange en hoge pass. Notario Caro rent richting de bal. Notario Caro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Umudov speelt de bal door. Notario Caro rent richting de bal. Notario Caro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 8:0

54e minuut.
Plumb met een snelle inworp. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov speelt de bal door. Notario Caro rent richting de bal. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Plumb passt de bal in één keer door. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal zonder na te denken. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski passt de bal in één keer door. Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgiç schiet op doel. Masternak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 9:0

60e minuut.
Masternak speelt de bal door. Kozakowski kopt de bal weg. Umudov rent richting de bal. Umudov draait met de bal, schiet en ... Masternak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 10:0

62e minuut.
Colaianni met een sublieme pass. Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgiç geeft de bal voor. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notario Caro haalt uit met een fantastische trap. Masternak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 11:0

65e minuut.
Wilkojański speelt de bal door. Colaianni is nu in balbezit. Colaianni probeert naar een medespeler te passen. Bilgiç is nu in balbezit. Bilgiç geeft de bal voor. Masternak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notario Caro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 12:0

67e minuut.
Colaianni is nu in balbezit. Colaianni passt de bal met de wreef. Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgiç geeft de bal voor. Umudov kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Briscariu kopt de bal weg. Colaianni heeft problemen om de bal te vangen. Colaianni passt de bal in één keer door. Bilgiç is nu in balbezit. Bilgiç geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Colaianni kopt de bal weg. Umudov rent richting de bal. Kozakowski begaat een overtreding. Umudov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Briscariu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Colaianni passt de bal met de wreef. Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański passt de bal zonder na te denken. Bilgiç is nu in balbezit. Bilgiç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Bilgiç de bal. Bilgiç geeft een hoge lob. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notario Caro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 13:0

86e minuut.
Coronado rent richting de bal. Plumb onderschept slim de pass. Plumb met een sublieme pass. Klungelig pakt Umudov de bal. Umudov draait met de bal, schiet en ... Masternak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Notario Caro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Zatorze 20%, Orły Rafała P. 80%.
WKS Zatorze - Orły Rafała P. 14:0