Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Sielce Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 43943
FC MORDERCY LKS Stara Wieś
apocalypto Tactiek NEW
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
71.2 gemiddelde waardering 68.8
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Galuch kopt de bal weg. Somorjai heeft problemen om de bal te vangen. Somorjai met een sublieme pass. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić schiet op doel. Serpico bokst de bal weg.

6e minuut.
Galuch speelt de bal door. Vera met een sublieme pass. Levyan is nu in balbezit. Levyan geeft een hoge lob. Peszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MORDERCY - LKS Stara Wieś 1:0

14e minuut.
Kamel onderschept slim de pass. Inworp. Levyan met de inworp. Vera geeft een lange en hoge pass. Matuszak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MORDERCY - LKS Stara Wieś 2:0

15e minuut.
Gâlcă heeft problemen om de bal te vangen. Kousas rent richting de bal. Kousas geeft een hoge lob. Ciepielewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MORDERCY - LKS Stara Wieś 2:1

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Peszko de bal onder controle te krijgen. Vera is nu in balbezit. Vera passt de bal met de wreef. Bell rent richting de bal. Bell schiet op doel. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Spiridione geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vera met de inworp. Levyan rent richting de bal. Levyan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Peszko rent richting de bal. Peszko haalt uit met een fantastische trap. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kamel geeft een hoge lob. Bell kopt de bal weg. Peszko is nu in balbezit. Peszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MORDERCY - LKS Stara Wieś 3:1

37e minuut.
Kousas passt de bal in één keer door. Daar is Gâlcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gâlcă geeft een lange en hoge pass. Ciepielewski springt en kopt de bal. Bohus kan de bal niet met de borst controleren. Serpico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz onderschept slim de pass. Cukić is nu in balbezit. Cukić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MORDERCY 51%, LKS Stara Wieś 49%.
FC MORDERCY - LKS Stara Wieś 3:1

49e minuut.
Bell rent richting de bal. Vera rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vera geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Levyan met een sublieme pass. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera probeert naar een medespeler te passen. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MORDERCY - LKS Stara Wieś 4:1

56e minuut.
Barra geeft de bal voor. Gâlcă kopt de bal weg. Cukić rent richting de bal. Cukić haalt uit met een fantastische trap. Serpico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MORDERCY - LKS Stara Wieś 4:2

59e minuut.
Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cocoloş met een snelle inworp. Bell is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Korpalski rent richting de bal. Peszko onderschept slim de pass. Peszko schiet op doel. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vera probeert naar een medespeler te passen. Levyan is nu in balbezit. Levyan met een sublieme pass. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpico met een sublieme pass. Bell kopt de bal weg. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Weiss passt de bal zonder na te denken. Levyan rent richting de bal. Levyan met een sublieme pass. Matuszak rent richting de bal. Matuszak haalt uit met een fantastische trap. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Johnson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levyan met de inworp. Vera geeft de bal voor. Matuszak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peszko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MORDERCY 46%, LKS Stara Wieś 54%.
FC MORDERCY - LKS Stara Wieś 4:2