Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escola Warszawa ZKS Stal Gorzyce
532c Tactiek 13f
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
72.5 gemiddelde waardering 65.1
outstanding Schieten very good
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


7e minuut.
Sorriso onderschept slim de pass. Sorriso probeert naar een medespeler te passen. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu schiet op doel. Brouwers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - ZKS Stal Gorzyce 1:0

9e minuut.
Xiaobei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kikut ... Strafschop! Xiaobei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Aanholt kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Yfantidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escola Warszawa - ZKS Stal Gorzyce 1:1

13e minuut.
Córdoba geeft een lange en hoge pass. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cerber krijgt een gele kaart. van Aanholt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xiaobei neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta passt de bal in één keer door. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - ZKS Stal Gorzyce 2:1

22e minuut.
Gladysz geeft de bal voor. Xiaobei rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chinetti ... Strafschop! Chinetti krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Wark-Meister rent richting de bal. Wark-Meister passt de bal met de wreef. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap. Brouwers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pawenta geeft een lange en hoge pass. Sorriso is nu in balbezit. Daniec verovert de bal door een tackle van achteren. Daniec geeft de bal voor. van Aanholt krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Żelazko heeft problemen om de bal te vangen. Żelazko passt de bal met de wreef. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich draait met de bal, schiet en ... Brouwers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - ZKS Stal Gorzyce 3:1

30e minuut.
Daniec controleert de bal met de borst. Daniec probeert naar een medespeler te passen. Gladysz rent richting de bal. Gladysz geeft een hoge lob. van Aanholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Yfantidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak passt de bal in één keer door. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz geeft een lange en hoge pass. van Aanholt krijgt zijn hoofd ertegen. Yfantidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ołtarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Chinetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Aanholt rent richting de bal. van Aanholt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gladysz rent richting de bal. Gladysz passt de bal zonder na te denken. Córdoba heeft problemen om de bal te vangen. Córdoba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz passt de bal in één keer door. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt haalt uit met een fantastische trap. Yfantidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ołtarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz geeft de bal voor. van Aanholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Yfantidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escola Warszawa 54%, ZKS Stal Gorzyce 46%.
Escola Warszawa - ZKS Stal Gorzyce 3:1

56e minuut.
Córdoba onderschept slim de pass. Córdoba probeert naar een medespeler te passen. van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt haalt uit met een fantastische trap. Yfantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - ZKS Stal Gorzyce 3:2

61e minuut.
Cerber verovert de bal door een tackle van achteren. Cerber geeft een hoge lob. Belkevich is nu in balbezit. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... Brouwers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bogdanowicz onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gladysz geeft een hoge lob. van Aanholt springt en kopt de bal. Yfantidis bokst de bal weg.

72e minuut.
Polewczak verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żelazko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wark-Meister rent richting de bal. Wark-Meister geeft een lange en hoge pass. Brouwers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieśliński komt het veld opgelopen. Besora komt het veld opgelopen. Batko komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cerber maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Belkevich kopt de bal weg. Zegarliński probeert de bal aan de voet te houden. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Polewczak geeft een hoge lob. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz geeft een hoge lob. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich draait met de bal, schiet en ... Brouwers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Wark-Meister speelt de bal door. Daar is Żelazko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelazko geeft een hoge lob. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daniec met een sublieme pass. Klungelig pakt Żelazko de bal. Żelazko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Gladysz passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski speelt de bal door. Daar is van Aanholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Aanholt haalt uit met een fantastische trap. Yfantidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escola Warszawa - ZKS Stal Gorzyce 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escola Warszawa 53%, ZKS Stal Gorzyce 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escola Warszawa - ZKS Stal Gorzyce 3:3