Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 50030
FC Rupiecie szarzujace dziki
kicha Tactiek Arsene Wenger
69% Balbezit 31%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 18.8
uitstekend Schieten hopeloos
solide Passen waardeloos
goed Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Daar is Tanağartan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicico met een sublieme pass. Twardzik met een sublieme pass. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ... Mostowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Inworp. Oleszek met de inworp. Daar is Twardzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardzik geeft een hoge lob. Balaban springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 1:0

7e minuut.
Twardzik passt de bal met de wreef. Trouxa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik geeft een lange en hoge pass. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tomecki geeft de bal voor. Inworp. Oleszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Twardzik rent richting de bal. Twardzik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik geeft een hoge lob. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 2:0

16e minuut.
Kącki rent richting de bal. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik geeft een hoge lob. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 3:0

18e minuut.
Daar is Twardzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardzik geeft een lange en hoge pass. bin Abdul Hamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban onderschept slim de pass. Balaban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 4:0

27e minuut.
Trouxa rent richting de bal. Trouxa speelt de bal door. Langiewicz rent richting de bal. Langiewicz geeft een hoge lob. Olejniczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 5:0

32e minuut.
Oleszek met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalewski met een snelle inworp. Olejniczak rent richting de bal. Olejniczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Twardzik met een sublieme pass. Balaban rent richting de bal. Klungelig pakt Balaban de bal. Balaban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 6:0

42e minuut.
Trouxa probeert de bal aan de voet te houden. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski speelt de bal door. Balaban rent richting de bal. Balaban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 14%, szarzujace dziki 86%.
FC Rupiecie - szarzujace dziki 7:0

48e minuut.
Twardzik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lalovac komt het veld opgelopen. Mostowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Oleszek de bal onder controle te krijgen. Oleszek geeft een hoge lob. Olejniczak rent richting de bal. Olejniczak schiet op doel. Paal! Oleszek is nu in balbezit. Oleszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kowalewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalovac verovert de bal door een tackle van achteren. Lalovac haalt uit met een fantastische trap. Mostowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 8:0

54e minuut.
Oleszek speelt de bal door. Velicico is nu in balbezit. Velicico met een sublieme pass. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kowalewski is nu in balbezit. Oleszek onderschept slim de pass. Oleszek speelt de bal door. Klungelig pakt Balaban de bal. Balaban schiet op doel. Mostowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Oleszek is nu in balbezit. Oleszek speelt de bal door. Lalovac rent richting de bal. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 9:0

61e minuut.
Oleszek is nu in balbezit. Oleszek passt de bal zonder na te denken. Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalovac geeft de bal voor. Balaban krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lalovac probeert naar een medespeler te passen. Oleszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszek geeft de bal voor. Velicico is nu in balbezit. Velicico draait met de bal, schiet en ... Mostowiak bokst de bal weg. Balaban is nu in balbezit. Balaban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 10:0

71e minuut.
Oleszek geeft een hoge lob. Balaban kopt de bal weg. Velicico geeft de bal voor. Daar is Olejniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejniczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mostowiak met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Oleszek de bal. Oleszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 11:0

75e minuut.
is nu in balbezit. geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oleszek met de inworp. Lalovac geeft een hoge lob. Mostowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 12:0

83e minuut.
Trouxa heeft problemen om de bal te vangen. Trouxa met een sublieme pass. Daar is Kowalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalovac schiet op doel. Mostowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Langiewicz geeft de bal voor. probeert de bal met de borst te controleren. Balaban is nu in balbezit. Balaban schiet op doel. Mostowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 13:0

85e minuut.
bin Abdul Hamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Balaban met een sublieme pass. Olejniczak is nu in balbezit. Olejniczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 14:0

87e minuut.
Trouxa met een sublieme pass. Oleszek is nu in balbezit. Oleszek geeft een hoge lob. Balaban rent richting de bal. Balaban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 15:0

89e minuut.
Balaban passt de bal in één keer door. Velicico rent richting de bal. Velicico passt de bal met de wreef. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - szarzujace dziki 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 13%, szarzujace dziki 87%.
FC Rupiecie - szarzujace dziki 16:0