Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Baltic Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 48949
Dąbie `07 Szczecin FC Investors
X2 Tactiek nova
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
74.5 gemiddelde waardering 76.5
formidable Schieten incredible
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Villareal probeert naar een medespeler te passen. Kioris is nu in balbezit. Nazaryan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kioris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kioris kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal in één keer door. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Investors 0:1

8e minuut.
Walusiak is nu in balbezit. Walusiak speelt de bal door. Okruta is nu in balbezit. Okruta draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Myers geeft de bal voor. Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido is nu in balbezit. Butteroni verovert de bal door een tackle van achteren. Butteroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Villareal probeert naar een medespeler te passen. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Lessa onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Investors 0:2

20e minuut.
Myers geeft de bal voor. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ordóñez ... Strafschop! Rebelo de Sousa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hutabarat neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Antona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antona met een sublieme pass. Walusiak kopt de bal weg. Kioris probeert naar een medespeler te passen. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Myers rent richting de bal. Myers passt de bal zonder na te denken. Butteroni rent richting de bal. Butteroni geeft een hoge lob. Rebelo de Sousa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kioris kopt de bal weg. Kuranty rent richting de bal. Okruta onderschept slim de pass. Okruta schiet op doel. Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Investors 0:3

35e minuut.
Nazaryan probeert naar een medespeler te passen. Myers speelt de bal door. Butteroni rent richting de bal. Butteroni geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa springt en kopt de bal. Antona bokst de bal weg. Hutabarat rent richting de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Kioris kopt de bal weg. Kuranty verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta is nu in balbezit. Okruta draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Villareal onderschept slim de pass. Villareal passt de bal zonder na te denken. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kioris is nu in balbezit. Kuranty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kioris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kioris neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Investors 0:4

43e minuut.
Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Kioris rent richting de bal. Lessa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kioris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kioris neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Antona speelt de bal door. Nazaryan probeert naar een medespeler te passen. Walusiak geeft een lange en hoge pass. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 54%, FC Investors 46%.
Dąbie `07 Szczecin - FC Investors 0:4

62e minuut.
Piskuła is nu in balbezit. Piskuła geeft de bal voor. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Investors 0:5

64e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş geeft een lange en hoge pass. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Investors 0:6

67e minuut.
Krasnoperov met de inworp. Walusiak speelt de bal door. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov geeft een hoge lob. Okruta springt en kopt de bal. Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Investors 0:7

89e minuut.
Butteroni geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Ordóñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 56%, FC Investors 44%.
Dąbie `07 Szczecin - FC Investors 0:7