Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancyki Świder Wisła Stoki
All in! Tactiek 532 lewy v2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
68.6 gemiddelde waardering 69.2
excellent Schieten excellent
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen brilliant


5e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wieland stond buitenspel. Rejmus neemt vlug de vrije trap. Díaz kopt de bal weg. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Toporny verovert de bal door een tackle van achteren. Toporny geeft een hoge lob. Buekenhout heeft problemen om de bal te vangen. Busuioc rent richting de bal. Busuioc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Busuioc is nu in balbezit. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca is nu in balbezit. Carioca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dubourg trapt de bal weg van het doel. Tokaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen is nu in balbezit. Chen geeft een lange en hoge pass. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Wisła Stoki 1:0

42e minuut.
MacCrain kan de bal niet met de borst controleren. MacCrain met een sublieme pass. Doncu probeert de bal aan de voet te houden. Tokaev rent richting de bal. Tokaev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chen neemt de hoekschop. Fatsalı maakt een snoekduik en kopt de bal. Rejmus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Toporny heeft problemen om de bal te vangen. Toporny passt de bal in één keer door. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap. Rejmus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Servetli passt de bal met de wreef. Carioca geeft een lange en hoge pass. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc haalt uit met een fantastische trap. Dubourg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 52%, Wisła Stoki 48%.
Ancyki Świder - Wisła Stoki 1:0

46e minuut.
Zulueta komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Díaz passt de bal met de wreef. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot geeft een hoge lob. Wieland krijgt zijn hoofd ertegen. Rejmus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Wisła Stoki 2:0

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Doncu de bal onder controle te krijgen. Busuioc rent richting de bal. Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Inworp. Doncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prodan is nu in balbezit. Prodan geeft een lange en hoge pass. Busuioc krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Toporny geeft de bal voor. Fatsalı probeert de bal aan de voet te houden. Buekenhout rent richting de bal. Busuioc verovert de bal door een tackle van achteren. Busuioc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Fatsalı is nu in balbezit. Toporny onderschept slim de pass. Toporny geeft een hoge lob. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc draait met de bal, schiet en ... Dubourg bokst de bal weg. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Servetli probeert naar een medespeler te passen. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mamrot. Mamrot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 65%, Wisła Stoki 35%.
Ancyki Świder - Wisła Stoki 2:0