Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIP Team Zielona Góra Chłopcy do Bicia
442 wb Tactiek the special one
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 50.7
formidable Schieten adequate
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen good


7e minuut.
Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öymen raakt geblesseerd tijdens het duel. De Khros kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
VIP Team Zielona Góra - Chłopcy do Bicia 1:0

8e minuut.
Inworp. Soroka met een snelle inworp. Bogacki rent richting de bal. Bogacki geeft een hoge lob. Öymen krijgt zijn hoofd ertegen. Boruc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boruc probeert naar een medespeler te passen. Soroka geeft de bal voor. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bogacki kopt de bal weg. De Khros bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Khros raakt geblesseerd tijdens het duel. Öymen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VIP Team Zielona Góra - Chłopcy do Bicia 2:0

26e minuut.
Olechwierowicz is nu in balbezit. Bogacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bogacki speelt de bal door. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De Khros bereikt de bal nog maar net als eerste. De Khros geeft een hoge lob. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ... Boruc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Öymen passt de bal zonder na te denken. De Khros is nu in balbezit. Liigmets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liigmets krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De Khros is nu in balbezit. De Khros haalt uit met een fantastische trap. Liigmets probeert de bal aan de voet te houden. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boruc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Öymen rent richting de bal. Liigmets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öymen raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Khros krijgt zijn hoofd ertegen. Boruc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bogacki speelt de bal door. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka passt de bal met de wreef. Öymen is nu in balbezit. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Paravati geeft een lange en hoge pass. Daar is Planck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Planck passt de bal zonder na te denken. Chmielak is nu in balbezit. Chmielak draait met de bal, schiet en ... Acquaviva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIP Team Zielona Góra 42%, Chłopcy do Bicia 58%.
VIP Team Zielona Góra - Chłopcy do Bicia 2:0

50e minuut.
Bogacki passt de bal zonder na te denken. Soroka probeert naar een medespeler te passen. De Khros bereikt de bal nog maar net als eerste. De Khros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIP Team Zielona Góra - Chłopcy do Bicia 3:0

52e minuut.
Bogacki speelt de bal door. Soroka heeft problemen om de bal te vangen. Soroka passt de bal zonder na te denken. De Khros bereikt de bal nog maar net als eerste. De Khros haalt uit met een fantastische trap. Boruc bokst de bal weg. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIP Team Zielona Góra - Chłopcy do Bicia 4:0

53e minuut.
Macovei is nu in balbezit. Macovei passt de bal zonder na te denken. Liigmets bereikt de bal nog maar net als eerste. De Khros verovert de bal door een tackle van achteren. De Khros haalt uit met een fantastische trap. Boruc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ibold controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cieciula komt het veld opgelopen. Skuza komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka passt de bal met de wreef. Ibold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibold geeft een hoge lob. Skuza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Soroka met een sublieme pass. Bogacki speelt de bal door. Ibold met een sublieme pass. Skuza rent richting de bal. Skuza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Galin met een sublieme pass. Inworp. Bogacki met een snelle inworp. Ibold rent richting de bal. Ibold haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boruc bokst de bal weg.

82e minuut.
Soroka is nu in balbezit. Inworp. Soroka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogacki geeft een hoge lob. Skuza maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Boruc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Soroka heeft problemen om de bal te vangen. Soroka geeft een hoge lob. Skuza rent richting de bal. Skuza draait met de bal, schiet en ... Boruc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIP Team Zielona Góra - Chłopcy do Bicia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIP Team Zielona Góra 36%, Chłopcy do Bicia 64%.
VIP Team Zielona Góra - Chłopcy do Bicia 5:0